Verliezer Catshuis achterkamertjesoverleg staat vast

Het kabinet plus gedoger (die echt niet tot de regering behoort hoor!) hebben zich opgesloten in het Catshuis om nog even 16 miljard te bezuinigen. Bovenop dat wat er allemaal al bezuinigd en geknepen is. Terecht wordt er gesproken van ‘Rutte’s crisis’. Doordat dit kabinet er zo’n zooitje van maakt, zitten wij met de ellende.

Ik ben bang dat er voor de zwakkeren in de samenleving nog meer bezuinigingen aan gaan komen en dat mensen echt niet meer weten hoe ze rond moeten komen. Maar dat zal lachebekje, rat en clown in dat Catshuis een zorg zijn.

Ow en dat de VVD er zo op gebrand is dat het huishoudboekje op orde moet zijn is ook maar relatief. Kijk nog even hier en lees laatste alinea en klik die link aan. Want de burger moet afgeknepen worden, maar de JSF, de 130 km aanpassingen op wegen etc moeten gewoon doorgaan. Want dat geeft zo’n vrij gevoel. *zucht*

Ik ben bang dat de heren, zonder enige economische kennis over hoe een land weer aan de gang geholpen kan worden, zonder enig sociaal gevoel, want armoede is een keuze, het verschrikkelijk eens gaan worden. Uiteraard onder het genot van het nodige lekkere eten en drinken, zij wel. Een heleboel Nederlanders hebben dat niet.

2 gedachten over “Verliezer Catshuis achterkamertjesoverleg staat vast”

  1. ..”Want de burger moet afgeknepen worden, maar de JSF, de 130 km aanpassingen op wegen etc moeten gewoon doorgaan. Want dat geeft zo’n vrij gevoel…”

    Dat laatste. :mrgreen:

  2. Ik zal wel een zieke geest hebben…. Zag die drie aso’s vanmorgen de voordeur ingaan en mij bekroop de onbedwingbare lust om met een spijkerpistool die hele entree dicht te timmeren.

    whoehahahaha 😈

Reacties zijn gesloten.