Verbazingwekkend! SP én VVD genieten meeste vertrouwen

Het moet toch niet gekker worden! De VVD het meeste vertrouwen geven! De partij die Nederland in een afgrond van a-sociale bezuinigingen heeft gestort met dat walgelijke PVV-avontuur. Waarom wordt dat alleen het CDA aangerekend? Omdat er bij het CDA toch nog mensen met een geweten zijn? Ja, die zijn er bij de VVD misschien niet of veel minder. Dat is een portemonnee-partij voor de mensen die hebben. De mensen die niet-hebben moeten er maar verre van blijven. De niet-hebbers die er in 2010 toch zijn ingestonken, worden bedankt voor die 31 zetels die gezorgd hebben dat Nederland nu staat waar het staat.

Een land dat niet zorgt voor zijn zwakkeren en zieken, een land waar succes hebben een keuze is. Waar ziek zijn afgestraft wordt, want gezonde mensen zijn niet ziek!

Dat er vertrouwen in de SP is, dat kan ik dan weer wel begrijpen.

Wat me wel verheugt uit dit onderzoek is dat de punten van Wilders zo goed als verdwenen zijn. Strenger asielbeleid en integratie staan zeer laag op de schaal van belangrijkheid van de Nedelanders die mee deden aan het onderzoek.

Dat zo weinig mensen het nut van Europa inzien, daar kan ik met mijn verstand niet bij. Leg toch ook de schuld bij de media, die zouden eens wat meer aandacht aan het hoe en wat van de Eu voor Nederland moeten geven. Als daar niet meer informatie over komt, kan Wilders zijn onterechte spin weer helemaal tot op het bot uitvoeren, net als met de islam. Bang maken is zó simpel!

 

1 gedachte over “Verbazingwekkend! SP én VVD genieten meeste vertrouwen”

  1. Wilders is nu al bezig om zijn werkterrein teverleggen van Moslims naar het EMS. Zijn hetze tegen het EMS
    en de EU zal hem hopelijk windeieren leggen. Hopelijk sluit het Nederlandse volk de oren voor zijn gemekker

Reacties zijn gesloten.