Vandaag D-Day voor lijsttrekkerschap van CDA

Vandaag worden de zes kandidaten (inclusief Henk Bleker) voor het lijsttrekkerschap van het CDA getoetst aan de profielschets (ben overigens wel benieuwd of daar iets in staat over pirouettes kunnen draaien over standpunten), maandag wordt bekend gemaakt wie er mee mag doen in de ‘race’. Van de zes die zich nu hebben aangemeld schijnen er vier doorgewinterde Haagse lui te zijn, eentje is een Haagse buitenstaander en heeft deze week de Haagse competitie al terecht even op de korrel genomen en er schijnt een komiek mee te doen. Maar volgens mij doen er minstens twee komieken mee, zo niet meer.

Wat een genot, mijn favoriet, Henk Bleker heeft zich ook aangemeld! Ik was even bang dat hij zich niet aan zou melden, ben ik blij dat hij meedoet, van mij mag hij winnen. Op naar de nul zetels voor het CDA!

3 gedachten over “Vandaag D-Day voor lijsttrekkerschap van CDA”

  1. Om dat te kunnen konstateren heb ik Elsevier niet nodig,rechts shitblad.

  2. uit Blekers toespraak vandaag:

    „trots en fier” op wat het CDA met VVD in het minderheidskabinet heeft bereikt de afgelopen 1,5 jaar. Maar is teleurgesteld in de PVV en wil niet opnieuw met de partij van Geert Wilders samenwerken.

    PVV is absoluut niet mijn partij maar dat bashen vanuit de CDA is zo ongelooflijk ongeloofwaardig, dat zien de kiezers toch hopelijk wel. Het is nog steeds dat CDA en VVD samen dat gedoogwrak hebben opgezet en daardoor samen verantwoordelijk zijn voor de val van het Kabinet. Niet Geert Wilders want die heeft het steeds gezegd: ik gedoog als ik er wat voor terug krijg. Hij heeft getoond zich verbonden te voelen aan het regeerakkoord en daar waren CDA en Rutte maar wat complimenteus over.

Reacties zijn gesloten.