Van kiesrecht beroofd door Leo Platvoet (GroenLinks) en Frank de Grave (VVD)

Om de verschrikkingen van Nederland te ontlopen moet je over een reisdocument beschikken. Natuurlijk kun je de grens over zonder papieren, ik heb een geliefde gehad die een paar honderd meter van de grens woonde en als je ’s avonds een eindje ging wandelen hoefde je echt geen paspoort mee te nemen (je mocht toen nog ongedocumenteerd rondlopen in Nederland). Er was ook niemand die het zou controleren.
En als je bleekhuidig genoeg bent hoef je ook geen controle te vrezen bij het langs de grote gebaande wegen passeren van de grens met België of Duitsland, vanuit Nederland. Het probleem is groter als je verder weg wilt/moet (maar eigenlijk is moeten dan ook willen, ik heb dingen te doen in Engeland maar die wil ik ook graag doen).

Een paar weken geleden was er wat ophef over een man in Rotterdam (als ik het wel heb) die “zomaar” uit het bevolkingsregister was gewist (of hoe ze dat tegenwoordig ook noemen). Het betekende dat de man ook zijn AOW niet meer kreeg, en zijn pensioen. En het bleek dat dit soort “vergissingen” helemaal niet zo zeldzaam en bijzonder zijn.

Sinds juli 2011 kan ik af en toe nieuws over mijzelf melden. De zwendelwooncorporatie DeKey heeft mij niet alleen gewelddadig uit mijn huis gesmeten, braaf huurbetalend burger als ik al jaren en jaren was. Men heeft ook de moeite genomen bij het bevolkingsregister op te geven dat ik “met onbekende bestemming” vertrokken was. Dit soort streken, net als het inhuren van skinheads voor het op straat gooien, zit in uw huur verdisconteerd, die dan ook nodig drastisch verhoogd dient te worden en eigenlijk afgeschaft – D66 en de VVD in Amsterdam vinden dat er nog veel te veel “sociale woningbouw” is en daar gaan ze nu in coalitie met de SP iets aan doen. Maar dit nauwelijks terzijde.

Na mijn persoonlijke naqba kreeg ik een telefoontje van de ziektekostenverzekering: “volgens de gegevens die wij van de gemeente hebben gekregen bent u geëmigreerd. Klopt dat?” Nee, dat klopte niet. Dat heeft DeKey mij laten doen. DeKey heeft trouwens nog een tijdje telefonisch contact met mij gezocht via mijn lief, die consequent vroeg: “waar gaat het over?”, en dan ten antwoord kreeg: “dat mogen wij niet zeggen vanwege de privacy” – “dan verbind ik u ook niet door”. Privacy, waarlijk een trouvaille als je kaalkoppige insluipers iemands huisraad het raam uit laat gooien. Nette tent, die club onder toezicht van fijne politici als (toen) Leo Platvoet van GroenLinks, die nu de sociale woningbouw van Liberia aan het regelen is – fijn voor de mensen daar -, en commissariatenstapelaar Frank de Grave, bekend van Scheringa en zo (en dus VVD).

Ik zal eerlijk bekennen: hoewel ik er de mogelijkheid mee miste op de partij waarvan ik nota bene lid ben te stemmen heb ik het maar zo gelaten, ook omdat ik het niet zeker wist of de zorgverzekering het bij het rechte eind had. Maar mijn paspoort staat op het punt te verlopen en in Nederland wil ik niet blijven. Ik heb er zeer tegen opgezien, maar het was een ambtelijk fluitje van een cent om mij de plaats in de stad te geven die ik nooit echt verlaten heb (ik heb een trailer maar daar kun je in de winter niet verblijven).

Dus neem ik aan dat ik nu ook weer stemrecht heb. Mag Bruin II nu snel even opdonderen, met gedoogpartner GroenLinks er bij? Dank u.
Maar Platvoet en De Grave en de hunnen blijven verantwoordelijk voor de misdragingen van De Key waarover ongetwijfeld meer in de toekomst.

Was getekend,
Burger.

3 gedachten over “Van kiesrecht beroofd door Leo Platvoet (GroenLinks) en Frank de Grave (VVD)”

 1. omdat ik telefonisch de Key berichtte niet een sleutel op te komen halen omdat ik de woning by nader inzien niet wilde werd een tydlang myn nummer by woningnet geblokkeerd als strafmaatregel.

 2. Arnold, woningbouwverenigingen bedienen zich al jaren van ‘uitsmijters’, ook als er sprake is van een reguliere huuropzegging door de huurder. Bij mij kwamen ze met een steviggebouwde skinhead langs om de zaak te controleren op ‘ongewenste aanpassingen’, zoals ik in 1996 mocht ervaren in Alphen a/d R. Hoe die club heette weet ik niet meer.

  De machthebbers recruteren vigilantes, milities, handhavers en knokploegen in de onderklasse om de burger onder duim te houden.

  Mag ik hopen dat je ergens in Frankrijk of Portugal terecht kan, alwaar de lucht van verse wilde tijm en eventueel lavendel, je deel mogen zijn? Iets waar ik naar smacht op mijn vluchtadres in het hoge Noorden.

 3. Ivm de gemeentebelasting dien ik een specificatie vd huur op te sturen.ik ben ten kantore geweest
  Men verwees my naar de regiokantoren.men verwees my naar een telefoonnummer

  Reeds twee maal had ik een functionaris die my toezei een copie pp te sturen nu 14 dgn later nada niks nul
  Kortom de woningcorporaties zyn niet zo erg klant vriendelyk

Reacties zijn gesloten.