Van Gelder (VVD) wietkweker en dief toch twee jaar wachtgeld

wietkwekerij
VVD´er VAN GELDER IN DE WIET

Zit wel goed hè met die integriteit van de VVD’ers? Carel van Gelder, (ex)wethouder in Wijk bij Duurstede is dit weekend definitief afgetreden. Hij kwam onder vuur te liggen omdat hij betrokken zou zijn geweest bij een wietkwekerij in Arnhem. Ook bleek hij een schilderij ter waarde van vijfhonderd euro van de gemeente te hebben achtergehouden.

Van Gelder had via een stroman in 2010 een huis in het centrum van Arnhem gehuurd. In dat pand werd een jaar later een hennepkwekerij met bijna duizend plantjes opgerold door de politie. Van Gelder was de wietplantage begonnen om snel veel geld te verdienen. U begrijpt, hij moest wel bijbeunen met dat salaris van slechts een duizend of zes per maand.

Burgemeester Tjapko Poppens vindt het opstappen betreurenswaardig “tegen de achtergrond van de ontstane beeldvorming, dat moet een moeilijke beslissing voor hem zijn geweest, we hebben er respect voor en hopen dat de rust voor hem en zijn omgeving snel terugkeert”.

Ik zou bijna in tranen uitbarsten, zo verschrikkelijk is het allemaal voor die Van Gelder. Maar waarom zou hij er zelf mee zitten? Hij krijgt maar liefst twee jaren wachtgeld. Misdaad loont en blijft onbestraft blijkt maar weer eens. Dat wil zeggen als u tot de elite behoort, anders verdwijnt u direct in de bak zonder Verklaring van Goed Gedrag, welke straf  u dan ook nog eens 500 euro per maand kost.

7 gedachten over “Van Gelder (VVD) wietkweker en dief toch twee jaar wachtgeld”

 1. Ik vind dat die Poppens ook maar op moet krassen want de betreurenswaardige en volstrekt afkeurenswaardige indruk is nu ontstaan dat er een soort van maffia bestaat waar maffioso Poppens het opneemt voor VVD maffioso van Gelder….

 2. Het eerste regel van dit elitair clubje: de ene maffioso dekt altijd de andere, makt niet uit het voorval.

  VVD: “Sterk, samen kweken”.

 3. Jammer dat ene kweker ‘gepakt is’, maar omdat het hier om een VVD’er gaat, kan ik enkel maar lachen.

  VVD en Cultuur?
  “Ook bleek hij een schilderij ter waarde van vijfhonderd euro van de gemeente te hebben achtergehouden.”

  Die sukkel had niet eens het lef om ‘de Nachtwacht’ te jatten.

  Maar toch wachtgeld van de bevolking zuigen. De ‘held’.

 4. Ik ben helemaal murw van al die rechtse schandalen iedere dag / week weer. En elke keer een uniek geval met eenzelfde rode draad. Graaien, snaaien liegen en er mee weg komen.

  En vooral niet voor sociaal, duurzaam, eerlijk, rechtvaardig en millieu bewust gaan in dit leven. Nee blijven kiezen voor het tegenovergestelden. Ieder voor zich en god voor ons allen ALL OVER AGAIN!

  Pak maar aan die wajongers, bejaarden, bijstandsmoeders, gehandicapten, chronisch zieken en die loonslaven in de WWB.

  In mijn directe vriendengroep weer 3 ontslagenen. En zo zie je en hoor je wel meer van dit soort berichten.

  Rechts vergroot de groep armen exponentieel en verdiept de armoede op gelijker wijze.

  Het gaat goed Nederland VOORAL DOORGAAN!

 5. Opstelten zaak Demmink : “Het Recht zal zijn loop hebben”

  Nog een VVDer die het woord Recht (= Rechtvaardigheid) in de mond neemt.

  Het is toch triest dat dit gewoon allemaal kan.

  IEDERE DAG WEER!

Reacties zijn gesloten.