Van der Laan slaat totaal door met naaktscan

Van der Laan, burgemeester van Amsterdam, ooit de mooiste jongen van het gymnasium in Leiden, draait door. Is het de machtswellust? Is hij gewoon de weg kwijt? Wie zal het zeggen.

Hij wil dat de Amsterdamse politie de beschikking krijgt over mobiele naaktscans, naast het preventief (en willekeurig) fouilleren, moet iemand die de politie niet aanstaat zich ook laten scannen. Wanneer gaat Van der Laan voorstellen dat elke bewoner gechipt moet worden, opdat hij/zij zo getraceerd kan worden. Zorg dan ook gelijk dat je via die chip iemand uit kunt schakelen, dan heb je allemaal makke lammetjes.

Gaat wel erg enge science fictions films naderen dit.

3 gedachten over “Van der Laan slaat totaal door met naaktscan”

 1. Wat doorgedraaide mensen bezielt is voer voor psychologen.
  Neem voor het voorbeeld de talloze onderzoeken rond de ultra-rechtse guerrilla strijder Breivik.

  “Zorg dan ook gelijk dat je via die chip iemand uit kunt schakelen, dan heb je allemaal makke lammetjes.”

  Uit deze zin zou ik terecht kunnen opmaken dat de rituele slachting inderdaad veel aandacht in de Tweede Kamer moet trekken.

 2. Van der Laan wil waarschijnlijk z’n ballen laten zien mbv. de naaktscan. Een grote zak heeft stevige ballen, is zijn veronderstelling.

  En zo’n burgemeester is lid van de PvdA. Of was het NSPvdA? 😥

 3. Als dit waar is, is het wel een flinke blunder van Van der Laan. Ik vond het zelf altijd een symphatieke man, maar dit gaat toch veel te ver. Mobiele scans?

Reacties zijn gesloten.