Uw gemiddelde PVV-stemmer in de praktijk

“En dat komt maar naar Nederland en dat denkt maar alles te mogen.’’ Dit wordt naar mijn hoofd geslingerd wanneer ik 1 minuut daarvoor reageer op het gezucht, gesteun en gemopper van een groepje mensen dat achter mij in de rij staat bij 1 van de ov-chip oplaadpunten die Rotterdam rijk is.

Lees even mee op Wij Blijven Hier hoe het is als je als duidelijk herkenbare moslim volkomen buiten je schuld enig oponthoud veroorzaakt, en hoe je als zodanig niet verondersteld wordt je tegen de verwijten daaromtrent van het onvermijdelijke contingent PVV-stemmers in de rij achter je te verweren.

11 gedachten over “Uw gemiddelde PVV-stemmer in de praktijk”

 1. –onvermijdelijke contingent PVV-stemmers—

  Ik weet het niet, maar droegen die vier mensen achter haar een badge met “Ich bin ein PVV’er”, o.i.d.? Een swastika tattoo op het puntje van hun neus?

  Overigens: bij de laatste verkiezingen had deze fascistoïde partij, de PVV, ongeveer anderhalf miljoen stemmers. Waarvan een *substantieel deel* zgn. ‘proteststemmers’ waren. Je weet wel, de altijd-ontevreden-rupsjes-nooitgenoeg-van-NL. Overdrijf de hoeveelheid “PVV’ers” nou niet, door dat schorriemorrie, daar op het station, een ‘contingent’ rukkers te noemen. Doen die gestoorde PVV’ers al.

  Los van bovenstaande…afgrijselijke ervaring moet dat zijn geweest, niet alleen voor de persoon die dat stukkie heeft getikt, maar ook voor haar kind. En de rest van de (niet PVV) omstanders.

  De afsluiting van dat verhaal liet mij overigens schaterlachen. “Oeps”, wraak is zoet….soms :mrgreen:

 2. Je moet toch toegeven dat het heel moedig is van die dikke kaalkop als hij vertelt dat hij wel eens vaker vrouwen heeft geslagen.
  Ik zou dat nooit durven als ik dat zou hebben gedaan. Ik zou me doodschamen. (Al was het alleen maar om het feit dat m’n vrouw me zou terugslaan. Zoiets is gênant. Ik heb een moslim-schoonzuster, pikzwart, die m’n zwager slaat als hij niet doet wat ze wil. Ik kan het niet helpen… Ik heb me een rolberoerte gelachen toen ik het hoorde!)

 3. @1 iemand die “En dat komt maar naar Nederland en dat denkt maar alles te mogen.” zegt kan bijna niet anders dan een PVV-stemmer zijn. Op zijn minst een zéér sterk ermee sympathiserend persoon. Iemand met enig beschavingsniveau krijgt het namelijk niet uit zijn bek.

 4. –kan bijna niet anders dan–

  Tjah.

  En enig beschavingsniveau? Eens even zien…

  Ton Hooijmaijers
  Erik Ziengs
  Frank van Dalen

  Nog even doorgaan met het opnoemen van VVD-lieden die zich beschaafd noemen, en eindigen met een strafblad?

  Dat er -mogelijk- op zijn minst iemand bij zit, met PVV-sympathie…Tjah. Lastig om te bepalen, aangezien *niemand* gedachten kan lezen. Zelfde met uiterlijk…ik heb mijn hoofd kaalgeschoren. Al jaaaren. Ben zelfs meermalig beledigd, dat ik een fascist zou zijn…Vrij simpel op te lossen, door het duidelijk maken wat onderbuik & vooroordelen & projectie nou allemaal is.

  Blijft onverlet staan, dat dit soort gedrag/ uitingen, naar Nederlanders toe ronduit triest is.

  Zal je een “leuk voorbeeld” geven. In Ter Apel staat een verwijderingscentrum, door een VVD’er wethouder – van elders, zelfs (onterecht!) vergeleken met een kamp uit WW2. Enige tijd geleden was daar wat ophef over, waarop een of andere journalist dat pittoresk Gronings dorpje inging voor wat interviews op straat.

  “Wat vindt u nou van dit centrum”, was een vraag.

  “Ach man, aal dai boet’nlanders. Lot ze oprott’n” (al die buitenlanders, laat ze weggaan)
  (let wel: een verwijderingscentrum! Laatste stap voor terugkeer!)

  “Wat vindt u dan van de bewoners?”

  “Ik mot ze nait!” (ik moet ze niet)

  “Waarom moet u ze dan niet?”

  “Nou, gewoon nait!”

  *zucht*

  Soms ervaar ik plaatsvervangende schaamte, aangezien ikzelf ook uit die verder prachtige & gastvrije provincie kom…En notabene meermalen in dat centrum zelf ben geweest, voor bepaalde werkzaamheden. Ik heb o.a. ‘dat centrum’ van boven naar beneden/ binnen en buiten gezien. (Mede daarom kan ik ook de eerder genoemde opmerking, van die VVD’er, onterecht noemen. Maar dat verder terzijde)

  Leeghoofdige mensen zie je overal. Opvallenderwijze vrij veel onder dat PVV-gespuis.

 5. #5
  Als je inderdaad Groninger bent zoals (b)lijkt uit het “Ik mot ze nait!” dan hoor je je inderdaad een beetje te schamen. (Wij) Groningers behoren namelijk samen met de Noord-Duitsers tot het intelligentste volk ter wereld. 🙂

 6. @4 @6
  Toch ben ik daar wel eens een wandtegeltje tegengekomen met Aander luu bin ook luu

 7. Enorme LOL @ Arnold.

  @Henk, klopt, intellegentie bestaat niet verder dan Buitenpost. :mrgreen:

 8. #9
  En toen ze de meting hadden gedaan was je zeker ook nog toevallig niet thuis, hè? 🙂

Reacties zijn gesloten.