Ultraorthodoxe joden vallen vrouw aan

Het is weer bal in de wijk Beit Shemesh ten westen van Jeruzalem, een bolwerk van ultra-orthodoxe joden. Zij waren eerder al in het nieuws over het bespugen en uitjouwen van een achtjarig meisje, nu moest een volwassen vrouw er aan geloven.

Wat is dat toch met die ultra-orthodoxe mannen? Volgens mij moeten die allemaal naar een beheersingscursus. Als alleen het zien van een stukje onbedekt vrouwenlichaam je tot razernij brengt, spoor je niet. En als dan niet jij je moet beheersen, maar die vrouw moet voorkomen dat jij achterlijk gaat doen, dan klopt er echt niets in je bovenkamer. Kortom waanzin!

In tegenstelling tot wat ongetwijfeld beweerd gaat worden door Pavlov-reageerders als hier iets over Israël wordt geschreven, ik ben niet anti-joden. Ik ben anti-geweld en anti-onderdrukking van wie dan ook. Dit soort berichten plaats ik, omdat ik doodziek ben van de haatpraat die de PVV bezigt over hoe achterlijk de islam is. Dat is om te kotsen en uitermate beledigend. Dat er in elke religie idioten zijn, staat voor mij vast. In Nederland hebben we de SGP, die nu een dikke vinger in de pap heeft in Den Haag, gelukkig (nog) niet zo extreem als in Beit Shemesh. Maar dat wil niet zeggen dat alle christenen zo gek zijn en de bijbel zo absurd uitleggen. Bij de islam zijn er ook gekken die allerlei abnormale ideeën hebben die, naar ik heb begrepen, niets met de Koran te maken hebben. Maar mensen, dat zijn minderheden! Daarom schrijf ik dit. Minderheden die de meerderheid willen onderdrukken, dat kan net zo min als meerderheden die minderheden willen onderdrukken.

 

45 gedachten over “Ultraorthodoxe joden vallen vrouw aan”

 1. Ho ho Keira Lees dit eens van http://www.cijfers.net/kinderen.html

  Elbert Dijkgraaf, de optimistische oud-voorzitter van de SGP-jongeren in een interview: “Als het aantal kinderen van de SGP-aanhang blijft groeien zoals nu, dan heeft de SGP binnen 100 jaar meer dan 50 procent van alle zetels in het parlement veroverd.”

  Akkoord. Wilders heeft wel beweert dat binnen een paar generaties in Nederland we een moslim-meerderheid hebben en een Sharia-wetgeving, maar je ziet dat de SGP er in ieder geval alles aan doet om dat te voorkomen.

  Maar dat wil niet zeggen dat alle christenen zo gek zijn en de bijbel zo absurd uitleggen.

  Christenen realiseren zich soms niet dat ze hun bestaan te danken hebben aan een zoenpartijtje tussen 2 heren, Jezus en Judas, waarvan de één de doodstraf heeft gekregen en de andere zelfmoord heeft gepleegd.

 2. @2
  Wie heeft bepaald wie de belangrijkste islamitische geestelijke van de Palestijnen is? Likoed neem ik aan. Zing eens een ander liedje en graag elders.

 3. @2

  Bibi en z’n regeringsvrienden bedienen zich van praktijken die een stuk viezer zijn dan het smerigste varken. Wat dat betreft is de vergelijking met varkens een belediging voor alle varkens.

  De Israëlische politiek hangt aan elkaar met corruptie, achterkamertjes, crimineel gedrag, etc. Geen wonder dat de PVV zich daar zo thuis voelt.

  Misschien kunnen die malloten van de SGP ook kamervragen stellen over het uitgekotste halalvlees van een Turks varken, als ze zich opwerpen als varkenshoeders.

  Hoe meer orthodoxe christenen en joden zich op een dergelijke wijze manifesteren, hoe meer weerstand ze oproepen. En dan een beetje huiliehuilie doen wegens beweerd antiblablabla.

 4. Likoed Nederland Schreef:

  Waarom zijn een paar malloten die met stenen gooien wel nieuws – en de belangrijkste Palestijnse islamtische geestelijke die tot genocide oproept op de Palestijnse staatstelevisie niet?
  http://likud.nl/2012/01/sgp-hulp-palestijnen-beperken-als-geen-afstand-wordt-genomen-van-ophitsing/

  Goed zo. De Palestijnen moeten nu eindelijk eens ophouden met te beweren dat ze recht hebben op ook maar één stukje land.Sterker nog. Zij zijn het die het land bezet houden dat 3300 jaar gelden Door God aan de Joden is geschonken. God die de Joden en later de Christenen het alleenrecht heeft gegeven om mensen te vermoorden en onderdrukken onder de enige voorwaarde dat ze tegen iedereen maar zeggen dat God de beste is. En zelfs als ook maar ergens om de wereld een moslimaatje of imammetje dat tegen spreekt dan dient alle moslims over de hele wereld daarvoor zich te verantwoorden en dan is het heel redelijk dat het zulke mensen gewoon getrapt en vernederd worden. Jij komt vast wel in de hemel Likoed denk je niet, als je je god als zo’n smerig schepsel neerzet die die jou en je mede God en Wildersaanbidders als een figuur die net zo vals is als jullie zelf zijn.

 5. Laat die GBL-aanbidders toch.
  Ze zitten niet zo lekker in de vel laatste tijd. Hé, likoedje? Zionistan heeft niets van doen met het Jodendom, ik weet niet of je dat weet, maar misschien is het je opgevallen.

 6. Kom ik er net bij een artikel in “De Pers ” achter dat meneer Likoed weer aan het knippen en plakken is om zijn Zionistische Heilstaat te verdedigen .. overal precies de zelfde reactie met dezelfde link …

 7. @9

  dat is toch het eerste advies bij de cursus hasbara voor beginners? koppiepeesten van hier tot Jeruzalem, een gek kan immers meer stellingen verzinnen dan tien professoren kunnen ontkrachten

 8. Likoed Nederland Schreef:

  Waarom zijn een paar malloten die met stenen gooien wel nieuws – en de belangrijkste Palestijnse islamtische geestelijke die tot genocide oproept op de Palestijnse staatstelevisie niet?

  Typische, voorspelbare zionistengewoonte: Onnozele jijbakvraag stellen bij kritiek op Israëlgebeuren. Plus de Palestijnse medemensen er aan de haren bijslepen.
  Zeer off-topic want het woord `Palestijn’ komt niet één keer in het artikel hier voor! Nee, daar trappen we niet in. Probeer het bij de Gristenlobbies, die pruimen nog je Heilige Land zwartwitpropaganda omdat die nog bang zijn van antisemitisme te worden beticht als ze de Sionapartheid niet toejubelen met een unisono Halleluja.

 9. Het gaat er om dat uit politieke correctheid al het negatieve nieuws uit Israel hier wordt uitvergroot, terwijl het negatieve nieuws over Palestijnen wordt doodgezwegen.

  Kunt u zich voorstellen wat er zou gebeuren als de opperrabbijn van Israel opriep om de Palestijnen uit te moorden?
  Wij wel. Wekenlang in het nieuws, veroordelingen door de VN enz. enz.

  En als de grootmoefti van de Palestijinen het omgekeerde doet? Doodse stilte.
  Alhoewel nu de SGP wel Kamervragen heeft gesteld, naar aanleiding van een persbericht van Likoed.

  Want de reguliere media hadden dit dus doodgezwegen.

 10. # Likoed

  Even ter informatie:http://www.rightsforum.org/schendingen

  Het meeste geweld komt van Israel.

  De opperrabijen hoeven niet eens tot geweld op te roepen dat doet Israel ook wel zonder hun.
  Veroordelingen door de VN met als Amerika als grootste leverancier van wapens aan dit land?
  Laat me niet lachen. De VN knijpt al jaren een oogje dicht.

 11. Likoed Nederland Schreef:

  Het gaat er om dat uit politieke correctheid al het negatieve nieuws uit Israel hier wordt uitvergroot, terwijl het negatieve nieuws over Palestijnen wordt doodgezwegen.

  Klachten over redactiebeleid en politieke visie worden hier niet in behandeling genomen. Lees even REGEL A:
  `met name off topic gelul (al dan niet in beschuldigende of opruiende vorm) over Joden, Israël, Zionisme, en antisemitisme, zijn wij beu en wordt in het geheel niet getolereerd. Maakt niet uit van welke pro- of antilobby je bent.’

 12. @13: Likoed:

  Waarom blijf je hier toch zeuren? Ga ergens anders klagen en jammeren svp. Wel de juiste muur uitkiezen hè? Er staan inmiddels zoveel muren in en om dat land, dat je je zomaar pardoes kan vergissen en niet bij de klaagmuur blijkt te staan.

 13. Likoed Nederland Schreef:

  Het gaat er om dat uit politieke correctheid al het negatieve nieuws uit Israel hier wordt uitvergroot, terwijl het negatieve nieuws over Palestijnen wordt doodgezwegen.

  Daar heb je wel een beetje gelijk in.
  Iedere keer als de Palestijnen weer eens gruwelijk te keer gaan als er weer een stuk van hun gebied wordt afgejat dan gillen ze alles bij elkaar. Maar de linkse antisemieten in Nederland geeft hen ook nog een gelijk ook terwijl zelfs in de Bijbel staat dat de Joden gewoon alles mogen nemen waar ze zin in hebben en dat God het allemaal prachtig vindt. Daar hoeven ze niet eens een wet voor te veranderen zoals keurig wel is gebeurd een paar maand geleden toen Israël besloot om weer 3950 huizen te bouwen op Palestijns (bezet) gebied. Het mosch toen eigenlijk niet volgens de wet en zelfs de VS heeft er tegen geprotesteerd, maar toen hebben ze gewoon de wet veranderd en toen mocht het uiteraard wel. En wéér Likoed waren de Palestijnen die zich niet volgens de wet gedroegen.
  Ik neem aan Likoud dat je in God gelooft. Jij gelooft dat God is zoals jij bent. Dus iemand die het prachtig vind als je gewoon alles jat en mensen vermoord als je je zin maar krijgt. Jij gelooft dat jou God een ploert is zoals jij dus. Moslims zijn het daar niet mee eens. Volgens hen is God veel aardiger. Maar misschien zou jij eens tot God willen bidden hoe het nu eigenlijk zit. En vraag dan meteen even wat er moet gebeuren met degenen w.o. dus ook de linkse elite die weigeren zich neer te leggen bij jou8 “gezag, die van God en de Here Wilders.
  Laat je even horen wat de uitslag was?

 14. Likoed Nederland Schreef:

  Het gaat er om dat uit politieke correctheid al het negatieve nieuws uit Israel hier wordt uitvergroot, terwijl het negatieve nieuws over Palestijnen wordt doodgezwegen.
  (…)

  Waar het op deze site over gaat bepaalt de redactie, en niet Likoed Nederland. Nog één zo’n off-topic afleidingsmanoeuvre en je zit weer in het spamfilter.

 15. Het is op zich niet interessant, omdat het de hele tijd met vrouwen die iet in een top poistie vereken maar dan ingezien gebeurd . Reli fundi.s hebben problemen met vrouwelijke sexualtiteit omdat ze eigen tribale soorten als gods eigen voor de zekerheid willen voortplanten.
  Niks om je voor te schamen Liduk , gewoon ook in piemeltjes snijden ,, minachting voor de vrouw is in het MO nooit te groot.

 16. katja Schreef:

  Het is op zich niet interessant, omdat het de hele tijd met vrouwen die iet in een top poistie vereken maar dan ingezien gebeurd . Reli fundi.s hebben problemen met vrouwelijke sexualtiteit omdat ze eigen tribale soorten als gods eigen voor de zekerheid willen voortplanten.
  Niks om je voor te schamen Liduk , gewoon ook in piemeltjes snijden ,, minachting voor de vrouw is in het MO nooit te groot.

  Als je in de Bijbel leest komen vrouwen er vaak niet best af. Ze knippen stoere krijgers de haren af zodat hij een gevecht verliest, jatten appeltjes nadat ze zich hebben laten verleiden door een slang (fallussymbool) ze halen koningen over een verkeerde beslissing te nemen, zij zo stom om om te kijken zodat er jarenlang voldoende zout in voorraad is, en voeren hun vader dronken zodat hij incest met ze kan plegen.
  Zulke grappen komen in de Koran niet voor.

 17. Zoals gewoonlijk , Likoed komt , brabbelt wat en verdwijnt , Hier zowel als bij de Pers …

 18. @25

  een ieder zal zijn/haar eigen motieven hebben, ik kan niet in iemands hersenpan kijken

  aangezien de meeste gelovigen net mensen zijn en zich ook net als fatsoenlijke mensen gedragen lijkt het mij nog een hele kluif om een causaal verband tussen gevaar en religie te construeren

  de meeste mensen steken niemand lek met een keukenmes, als een ontspoorde geest dat toch doet is het dan de schuld van keukenmessen in het algemeen?

  religie wordt vaak wel gebruikt om een anderszins gemotiveerde kwade intentie te maskeren

  de algemene stelling dat godsdienst gevaarlijk is lijkt mij niet houdbaar

 19. Kaaskop Schreef:

  de algemene stelling dat godsdienst gevaarlijk is lijkt mij niet houdbaar

  Juist. Niet het geloof/religie maar sommige mensen zijn behoorlijk fout.

 20. Heb ik het liever andersom: ” geile vrouwen vallen ultraorthodoxe joden aan” .
  Lijkt me veel leuker. 🙂

 21. nexus m. Schreef:

  Heb ik het liever andersom: ” geile vrouwen vallen ultraorthodoxe joden aan” .
  Lijkt me veel leuker.

  Je overweegt om zelf een ultraorthodoxe jood te worden? 🙂

 22. @28 t/m @30 Nou hoeveel vrouwen zullen een man die zich amper wast aantrekkelijk vinden? *trekt beetje vreemd gezicht*

 23. sommige mannen vinden het fijn als vrouwlief het wat minder nauw neemt met de persoonlijke hygiëne

  ik verbaas mij nergens meer over, op ieder potje past een dekseltje

  of een potje 🙂

 24. @17 Veldman

  Al een jaar of 10 worden er geen nieuwe nederzettingen meer gebouwd en ze beslaan sowieso slechts 1,5% van de Westbank. Israel heeft herhaaldelijk een eigen staat aangeboden met gronduitruil. Dus dat is het probleem niet.

  Het probleem is bij de Palestijnen, in de woorden van Fatah op die bijeenkomst: “een oorlog van religie en geloof.:

 25. #35
  Likoed Nederland
  (…) 27 jan 2012 – 1:28 pm
  @17 Veldman

  Al een jaar of 10 worden er geen nieuwe nederzettingen meer gebouwd en ze beslaan sowieso slechts 1,5% van de Westbank. Israel heeft herhaaldelijk een eigen staat aangeboden met gronduitruil. Dus dat is het probleem niet.
  Het probleem is bij de Palestijnen, in de woorden van Fatah op die bijeenkomst: “een oorlog van religie en geloof.:

  Likoud, jij was een leugenaar, jij bent een leugenaar, jij zult altijd wel een leugenaar blijven!

 26. Likoed Nederland Schreef:

  @17 Veldman
  Al een jaar of 10 worden er geen nieuwe nederzettingen meer gebouwd en ze beslaan sowieso slechts 1,5% van de Westbank. Israel heeft herhaaldelijk een eigen staat aangeboden met gronduitruil. Dus dat is het probleem niet.
  Het probleem is bij de Palestijnen, in de woorden van Fatah op die bijeenkomst: “een oorlog van religie en geloof.:

  Neen , het probleem is dat de Zionisten op gestolen land zitten en nog meer stelen , wat een lulverhaal dat er geen nieuwe Nederzettingen zijn gebouwd , uitbreidingen zijn er zeker wel geweest en ook zijn er van gebieden besloten dat de rechthebbende Palestijnen geen recht hebben en dat het land nu van “israelies” is …

 27. Likoed Nederland Schreef:

  Israel heeft herhaaldelijk een eigen staat aangeboden met gronduitruil. Dus dat is het probleem niet.

  Het gebral van de koloniale agressor! Israël is niet in de positie om Palestijnen hun smerige zionistische woekerrruil aan te smeren!
  Het is de omgekeerde wereld! Democratisch Hamas en de Palestijnse Autoriteit hebben uitsluitend het recht om de Joodse Staat te dwingen tweede viool te moeten spelen bij verkaveling.

  Het moet niet gekker worden. Palestijnen hebben het eerste recht, niet de bloeddorstige Zionistische kolonisator sinds 1947. Opgericht en gesteund door het Westers Gristenfundamentalistisch, zich sindsdien joods-gristelijk noemend, militair-industrieel complex dat middels snode machinaties een Eretz-Israël wil implementeren tot aan Iran toe. Het is een vals, onmenselijk en vooral onsmakelijk Judasspel.

 28. desert flower Schreef:

  Had het niet beter kunnen verwoorden.

  🙂 En nu maar afwachten of de `Likoed’ (soort gollem) hapt. 😉 Kunnen we met z’n allen het weer verder bashen. Want het is een `het’, niks menselijks aan.

Reacties zijn gesloten.