Uitermate belangrijk werk van Tweede Kamerleden!

Moeten Tweede Kamerleden nou iedereen per Twitter op de hoogte houden van hun dagelijkse bezigheden en eventuele gedachtespinsels óf zitten ze daar gewoon om hun werk te doen? De regering controleren en wetten maken?

Mij als simpel burger stoort het bovenmatig als ik beelden van de Tweede Kamer zie en het is net een klas waar geen orde gehouden wordt. Alles doet maar; praten, lopen, twitteren, verveeld gapen, smoezen, er worden nog net geen vliegtuigjes door de Kamer gegooid. Een enkeling is gelukkig nog aan het luisteren en doet zijn werk waar hij/zij door ons voor wordt betaald.

Om dan over de opmerking van voorzitter Verbeet gelijk weer als een stel verongelijkte pubers te brullen dat het beperking van de vrijheid van meningsuiting is, sorry, dat komt mij zo de strot uit. De burger moet aan alle kanten ingeperkt worden, maar de dames/heren van de Tweede Kamer moeten natuurlijk wel op elk tijdstip BELANGRIJKE MEDEDELINGEN kunnen doen, ook onder werktijd. Beetje 😥 .

Ik geef voorzitter Verbeet groot gelijk! Twitteren doe je maar in je eigen tijd. Moet bij een baas ook.

6 gedachten over “Uitermate belangrijk werk van Tweede Kamerleden!”

 1. nee helemaal niet.

  Als je niet kunt roken is het lastig vergaderen

  daarom worden er ook zulke domme besluiten genomen sinds roken niet meer kan in vergaderingen en dus ook de kamer.

  Je kunt precies zien vanaf wanneer het rookverbod op de werkplek en in de kamer in ging en hoe achterlijk nederland is geworden

 2. Ik moet toegeven dat het voor een nicotine verslaafde moeilijker vergaderen is met een rookverbod. Of de gevolgen zo verstrekkend zijn als heer zwembad doet vermoeden betwijfel ik.

 3. Kijk de cijfers er op na
  debiliteit deed zijn intrede na het verbieden van roken op vergaderingen
  nog groter werd de debiliteit toen klink het overal ging verbieden

  Ik kan er ook niks aan doen dat ik zo geniaal ben om logische verbanden te leggen die mensen door toegenomen debilisering niet meer zien.

Reacties zijn gesloten.