Tuitjenhorn, steeds méér vragen

Een overdosis morfine bestaat niet, zeker niet bij iemand die al langere tijd morfine krijgt. Je hebt dan steeds méér nodig om enig effect te bereiken, soms wel tientallen malen de dosis. Dus hoezo: overdosis?? Daar is geen enkele standaard voor te geven. Opiaatresistentie heet dat.

Een heliumtankje gevonden in de woning van de huisarts? Enig bewijs dat hij dat ooit gebruikt heeft? Enig bewijs dat het tankje inderdaad daar aanwezig was? Of moet ik zo’n plaatje als bewijs accepteren en mee gaan joelen met de massa? Je kan er ook ballonnetjes mee vullen.

Iedereen wil anoniem blijven. Waarom? Wat hebben jullie te verliezen?

Het Openbaar Ministerie en de Inspectie willen niet reageren op de genoemde feiten. Het OM doet geen uitspraken omdat de zaak na het overlijden van Tromp is geseponeerd. Het AMC zegt niets, verder hebben we alleen ANONIEME bronnen van één verslaggever bij de NOS. Zie het filmpje en oordeel zelf. Wat een journalistiek, die verslaggever weet totaal niet waar hij het over heeft, en struikelt zelfs over het woord Dormicum. Hij heeft het over “een middel dat gebruikt wordt om mensen onder narcose te brengen”. Waarschijnlijk, kans op, herhaling, en zelfs het woord: Moord. Toe maar.

Toch nog even: ik ben er zelfs voor om euthanasie strafbaar te houden, zeker in dit politieke klimaat.

 

 

1 gedachte over “Tuitjenhorn, steeds méér vragen”

  1. En het kan zijn hoor dat deze huisarts verre van zorgvuldig heeft gehandeld, maar doe dan niet zo RAAR allemaal, en vooral die instanties niet.

    Iedereen is aan het doordraaien geloof ik, wat een gekte overal.

Reacties zijn gesloten.