Trump-advocaat roept op tot executie Mike Pence

Als u ondanks alles nog steeds dacht “tuuttuut, kom kom, zo’n vaart loopt het allemaal niet daar in Amerika”; zo’n vaart loopt het dus wèl.

Eén van de advocaten die voor Trump diverse rechtszaken heeft gevoerd om de verkiezingsuitslag te betwisten, Lin Wood, heeft in twee tweets laten weten dat hij graag zou zien dat Mike Pence gearresteerd zou worden, Mike Pompeo diens plaats over zou nemen en vervolgens ervoor zou moeten zorgen dat Trump herbenoemd wordt als president:

(De tweet over die executie kan ik inmiddels niet meer terugvinden op Lin Woods tijdlijn, maar op deze pagina staat er ook nog een screenshot).

Mike Pence zou intussen vervolgd moeten worden voor verraad (omdat hij de rechter gevraagd had Louie Gohmerts idiote rechtszaak te seponeren, iets waarvan ik gisteren al zei dat Trump daar niet blij mee zou zijn) en mogelijk executie tegemoet kunnen zien volgens Wood.

Er treedt gewenning op aan de gekte van de Republikeinen, ik weet het, maar vertaalt u het even naar Nederland om de volle idiotie ervan te beseffen. Zelfs voor leden van, of mensen officieel gelieerd aan toch volslagen extremistische partijen als de PVV of het FvD zou het immers volkomen ondenkbaar zijn dat ze iets zouden zeggen dat ook maar in de buurt van iets als dit zou komen.