Tofik Dibi wil op plaats tien => Dibexit

Tofik Dibi ontkent dat hij zich opmaakt voor een vertrek uit de politiek door zich op plaats tien van de lijst van GroenLinks te laten zetten. Yeah right. Natúúrlijk wil Dibi niet verder als de persoon waarvan 85% van zijn partij niet wil dat hij fractievoorzitter wordt, en al helemaal niet in een partij die er niet voor terugdeinst hem als zittend – prominent – kamerlid openlijk af te branden door hem niet eens als kandidaat te willen accepteren.

Met de inhoud van zijn verhaal is op zichzelf niet zoveel mis.

Ik snap alleen niet waarom er zo wazig gedaan moet worden over zijn plannen. Misschien wil hij toch zijn opties openhouden voor het geval GroenLinks toch een substantieel aantal zetels zou halen en misschien in de regering terecht komt.

2 gedachten over “Tofik Dibi wil op plaats tien => Dibexit”

 1. ma 11 jun 2012, 14:35

  Tofik Dibi mogelijk weg uit politiek
  DEN HAAG – Tofik Dibi houdt er rekening mee uit de politiek te vertrekken. Dat zegt het Tweede Kamerlid tegen de nieuwsrubriek EenVandaag.

  “Misschien is dit mijn exit uit de politiek. Dat is een reëel scenario”, aldus Dibi. De politicus heeft er geen spijt van dat hij de strijd om het lijsttrekkerschap is aangegaan. „Ik ben trots op wat ik gedaan heb. Het is goed geweest voor GroenLinks en Jolande Sap. Zij heeft nu een mandaat!“ Morgen heeft Dibi een gesprek met de kandidatencommissie.

  bron:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/12333426/__Dibi_mogelijk_uit_politiek__.html

Reacties zijn gesloten.