Tofik Dibi gaat voor minstens 10 zetels, minder is onacceptabel *proest*

Die Dibi, trekt wel hele grote broek aan zo met zijn kandidatuur voor het lijsttrekkersschap. Nu zitten er inderdaad tien GroenWhatever poppetjes in de Tweede Kamer. Maar de laatste peiling van Synovate telt er nog maar vijf, dat is de helft, beste Tofik.

Grootse plannen derhalve voor deze jongeman. Ik denk niet dat Dibi er minstens vijf bij gaat kletsen.

Van mij mag GroenWhatever ook gewoon opgaan in D66, kunnen ze vast wel snel even afspraken over maken in de wandelgangen.

Wat mij intrigeert is dat Dibi zegt voor niet minder dan tien zetels te gaan, minder is onacceptabel. Maar hij verbindt daar geen conclusie aan, dat als hij die niet haalt hij dan verdwijnt uit de politiek. Het worden spannende tijden voor GroenWhatever, een Sap die voorsukkelt met een door Dibi (?) aangereikte stekkerdoos en een Dibi die de partij geheel wil vernieuwen en sowieso van het linkse imago af wil.

3 gedachten over “Tofik Dibi gaat voor minstens 10 zetels, minder is onacceptabel *proest*”

  1. Ik vind Dibi wel ok, hij was een van de weinigen die tenminste nog in de strijd ging met de PVV en nog met Gollum (Hans Jansen) in een debat redelijk overeind bleef. Dat is tenminste stukken beter dan de CDA hap, die bogen voor Saruman.

  2. Het voordeel van ouder worden:
    Je kan nog eens vertellen aan de kroegtafel over de opkomst en teloorgang van GroenLinks

Reacties zijn gesloten.