Tijd voor een zuivering bij de PvdA !!!!

Er moet toch een moment komen dat de PvdA vind dat Marnix Norder meer moet doen dan leuke dooddoenertjes  als ” Den Haag is van alle Hagenaars. In Den Haag telt iedereen mee. Laten we samen bouwen aan onze toekomst.produderen , vooral wanneer hij op andere momenten krapuliteiten produceert over een ’tsunami van Oost-Europeanen’, en nu weer oproept om werkeloze polen uit te zetten Ach mischien ziet Marnix de bui hangen nu de PvdA sneller zinkt in de peilingen dan de Titanic na het kusje van de ijsberg .  Hoopt hij misschien op een plaatsje als eerste PVV wethouder in Den Haag   ??’ Mischien   , héééél mischien kan de PvdA  wat stemmen terugwinnen door de producenten van dit soort bruine bekscheten  de partij uit te trappen ???

En voor wie wil gaan zeiken dat ik wel een grachtengordelpandje zal wonen en daarom geen idee heb van de realiteit .. Ik woon in de Haagse wijk die het dichts bij het westland ligt en ja we hebben hier overlast van Polen.. ( vooral tijdens het weekend  Na ladingen Lidl bier )Maar dat betekent nog niet dat opportunistische  carriere jagers van de PvdA  over hun ruggen stemmen mogen proberen te winnen

25 gedachten over “Tijd voor een zuivering bij de PvdA !!!!”

 1. Polem kunnen inderdaad bezopen raken op een manier die je zelden ziet, heb ik in 1990 in Warschau kunnen constateren. Maar het zijn ook harde werkers, heb ik gelezen en trouwens ook ervaren van mijn twee Poolse collega’s, twee jaar geleden.

 2. Ai, een tsunami van rooms-katholieken dus.
  Die hebben we hier toch ook al genoeg geert? En oost-europeanen geert? Nou komt de haatpraat wel erg dicht in de buurt van je eigen prive he geert? Hoe voelt dat nou?

 3. Bakra, ik geef je helemaal gelijk en ben lid van de PvdA. Ik zal hier dan ook mijn ongelooflijke ongenoegen over uitspreken!!!! 😥 Eerder had ik het idee dat hij bij de verkeerde partij zat, maar nu helemaal!

 4. En voor wie wil gaan zeiken dat ik wel een grachtengordelpandje zal wonen en daarom geen idee heb van de realiteit .. Ik woon in de Haagse wijk die het dichts bij het westland ligt en ja we hebben hier overlast van Polen.. ( vooral tijdens het weekend Na ladingen Lidl bier )Maar dat betekent nog niet dat opportunistische carriere jagers van de PvdA over hun ruggen stemmen mogen proberen te winnen 😎 😎 😎 😎 😎

 5. Ach wat zal ik zeggen over Marnix Noorder? 🙄 Polen zijn een principieel punt bij deze wethouder. 😥

 6. Goh dat de PvdA dat zegt, het is net of ik Geert Wilders hoor, wat een onbetrouwbare partij zeg, scoren over de rug van Geert Wilders en over onze hardwerkende Polen..

 7. @6 Waar je dat idee vandaan? Wilders is er alleen voor het anti-moslim geluid. Polen zijn over het algemeen zwaar katholiek, vandaar dat Geertje stil is in de kwestie. Oh wacht Geert had er een mening over, maar met Noorder als bondgenoot hoeft hij helemaal niks te zeggen. 😥 😥

 8. Sjef Schreef:

  @6 Waar je dat idee vandaan? Wilders is er alleen voor het anti-moslim geluid. Polen zijn over het algemeen zwaar katholiek, vandaar dat Geertje stil is in de kwestie. Oh wacht Geert had er een mening over, maar met Noorder als bondgenoot hoeft hij helemaal niks te zeggen.

  Inderdaad, Geert zwijgt in alle talen over de Polen want katholieken, hoewel dronken. ( Nieuwe bevolkingsgroep – bijna constant dronken katholieken).

  PvDA is totaal of course en weet niet wat ze moeten doen. Te lang te fatsoenlijk geweest en vanuit het kant in mooie pakken kijkend naar de gebruikelijke vuilspuiterij van Rechts.

  Dat werkt zeker niet.
  Je moet gewoon erop af.

 9. jammer in de discussie is dat er niet gekeken wordt naar oplossingen. Oost Europeanen veroorzaken problemen in de wijken en in het verkeer en dat is waarschijnlijk te wijten aan het alcoholgebruik….aan de andere kant heb ik ze ook leren kennen als heel hard werkende mensen, waarvan velen inderdaad behoorlijk religieus zijn. Maar hoe los je het op?? Moeten de oplossingen komen door overleg met de thuislanden? is de werkgever hier in Nederland niet deels aan te spreken…ik weet het niet….Maar dit PVDA gebrul lost niets op…en de PVV oplossing…we gooien ze eruit…..zal het in Europeesch verband ook niet worden….Lukte alleen kortstondig in Frankrijk maar gelukkig viel heel Europa hier overheen…

 10. @9 Is de VVD hier niet verantwoordelijk voor? Zij heeft er toch voor geijverd om die mensen hier toe te laten. Laat ze dan ook maar met de oplossing komen.

 11. @ Sjef zijn ook wel werkgevers die er op een normale manier mee omgaan, maar veelal zijn het de tussenpersonen die er veel geld aan verdienen. Misschien een idee om die ook eens onder de loep te nemen….denk inderdaad dat we ook meer van werkgevers zouden kunnen verlangen.

  @Johan…als we op de VVD gaan wachten voor een oplossing….krijg je weer van die bla bla verhalen over eigen verantwoordelijkheid en marktwerking….en uiteraard keihard aanpakken…de standaard lokroep van ons bruine kabinet

 12. Toen er hier op de site kritiek op Halsema verscheen begonnen de twittereraars ons massaal te ontvolgen en kregen we hier op de site allemaal moeilijkdoenerij van Halsema aanhang.

  Ben benieuwd of de PvdAanhang ook zo snel op zijn pik getrapt is. 😀

 13. Cohen speelt niet het “kijk-eens-wat-voor-leuk-meisje-ik-ben”-meisje. Daarnaast draagt de PvdA een traditie van 117 jaar mee. Redelijkerwijze zou men tegen een stootje moeten kunnen, vooral als er kritiek van pg’s uit andere landen komt (zoals Tobback).

 14. #13 Nee, PvdA is een volwassen partij waarbinnen gewoon discussie gevoerd kan worden (ook wel eens met slaande deuren 😛 ) die gaan niet als een stel gepikeerde tieners de kont tegen de krib gooien omdat er iemand tot de orde wordt geroepen.
  Daarbij heeft Arnold #14 helemaal gelijk. Als je Femke aanvalt, komen er ineens allemaal zelfbenoemde ridders tevoorschijn die de schone jonkvrouwe moeten verdedigen. Beetje uit de tijd en ook een beetje om te 😥 Blijkt toch dat er nog steeds gediscrimineerd wordt in 2011.

 15. Ach, Noorder bracht meteen in dat interview al de nuance aan dat hij die uitspraak deed om aandacht te trekken bij de politiek. Dat is de invloed van het populisme, progressief Nederland zou zich niet populistisch moeten gedragen, die tijd ligt ver achter ons.
  Hulp bij inburgering voor Poolse burgers zou niet misstaan aangezien in sommige gemeentes de helft van plan is in Nederland te zullen blijven wonen. En extra regels met betrekking tot huisjesmelkers zou ook inderdaad niet slecht zijn, aangezien het natuurlijk nogal voor overlast zorgt als er 6 polen in 1 portiekwoning wonen, en er zomaar met hun hele hebben en houden uitgesmeten kunnen worden als ze niet meer de huur kunnen betalen.

 16. torsten pieper Schreef:

  De landverraders van de PvdA kunnen we missen als kiespijn.

  Ben je in staat om tenminste eentje aanwijzen die geld uit het buitenland krijgt om de stellingen te verkondigen als Geert Wilders?
  Of zit je hier gewoon zielig te janken en te liegen dat je barst?

 17. @15
  Aardstralen zeker, want de SDAP is opgericht in 1894 dus ik zat ook een jaar te ver met 117 jaar traditie.
  We hebben 2010 afgeschrevn, zo is het nu eenmaal.

Reacties zijn gesloten.