Thunderbirds Are Go!

ITV heeft besloten The Thunderbirds nieuw leven in te blazen. Een digitale versie dit keer. Ik heb thunderbirdshet eerste deel bekeken. Het verhaaltje was flut, maar ik liet me heerlijk onderdompelen in de klassieke momenten die ik nu ‘bigger than life’ kon herbeleven. Werkelijk prachtige effecten tijdens het vertrek van Thunderbird 1 uit het zwembad en Thunderbird 2 met de klassieke palmbomen die wijken. Van die momenten heb ik oprecht genoten, maar zoals ik al eerder vermeldde waren de verhaaltjes ruk. Waarschijnlijk waren de verhaaltjes uit The Thunderbirds van mijn jeugd net zo slecht. Maar toch voelen ze anders. Ik noem het Jeugdsentiment.

Ik raad iedereen aan om Thunderbirds Are Go! te gaan zien. Ook al is het maar één aflevering. U zult genieten van de klassieke momenten die perfect worden geënsceneerd. U zult balen van de verhaallijnen en de personages. En ook weer genieten, want een aartsvijand van de Thunderbirds doet ook mee. En die ziet er in tegenstelling tot alle andere karakters geniaal uit.

penelopeITV heeft besloten deel 1 uit te zenden om 7 uur ’s avonds. De overige delen worden uitgezonden om 8 uur ’s morgens. Ik vind dat terecht. Het eerste deel voor de ouders en (klein)kinderen samen. De overige delen zijn voor de nieuwe generatie. De verhalen zijn niet voor mij – ik ben ruim 50 – en u geschreven. Het is gemaakt voor de kinderen wier fantasie nog volop in ontwikkeling is. In Engeland denkt men er anders over. Misschien u ook.

Ik wens u veel kijkplezier, maar ik vermoed dat u het origineel beter weet te waarderen. Ik ga de overige delen niet bekijken, maar misschien toch ook wel.

2 gedachten over “Thunderbirds Are Go!”

  1. Pingback: Thunderbirds Are Go! | Defrysk's Blog

  2. Pingback: Thunderbirds | Krapuul

Reacties zijn gesloten.