Thieme (PvdD): Hoe geloofwaardig is GroenLinks als LTO gaat staan juichen over beleid?

Marianne Thieme heeft GroenLinks gistermiddag even de oren gewassen. Niks milieubewust, niks duurzaamheid. Steunen van de bouw van een vieze kolencentrale en een fan als landbouworganisatie LTO erbij. Thieme zei dat GL zich eens achter de oren moest krabben voor ze de mond vol namen over goed voor het milieu.

Thieme zag er niets van, ja oke, Kunduz-akkoord is wat minder dan het Catshuis-akkoord, maar het is nog steeds huilen met de pet op en zeker geen benaming ‘duurzaam’ waardig. Ik ben geen Thieme-fan, maar hier moet ik haar echt gelijk in geven.

4 gedachten over “Thieme (PvdD): Hoe geloofwaardig is GroenLinks als LTO gaat staan juichen over beleid?”

  1. Eigenlijk word ik steeds meer Thieme fan…
    Wanneer ‘mijn partij’ zich zou terugtrekken uit de verkiezingen dan zou ik op haar partij stemmen…

    Partij voor de Dieren is dus mijn tweede keus…

  2. Partij voor de Dieren .. Als ze niet met de PVV hadden gecollaboreerd om het religieus slachten te verbieden had ik ze “beetje Links ” beschouwd , maar de zoveelste groep die hun levensstijl aan anderen wil opdringen en daarvoor met wie dan ook samenwerkt , hoe fout de motieven van de ander ook zijn , daar zit ik niet op te wachten …

  3. Nog zo’n uitspraak van Marianne die bos bloemen verdient.
    Prachtig. Slimme meid.

Reacties zijn gesloten.