Telegraaf, Volkskrant en NU.nl lopen weer te janken over website NOS

Frank Volmer (directeur Telegraaf Media Nederland), Philippe Remarque (hoofdredacteur De Volkskrant) en Sander Stallinga (uitgever NU.nl) pleiten voor beperking van de activiteiten van de publieke omroep.   (NU.nl)

Met name de NOS moet het ontgelden, want die krijgt subsidie en dat is oneerlijke concurrentie. Alsof de Telegraaf iets af zou weten van eerlijke concurrentie.

Waarom hoor ik de Telegraaf niet janken over de website van PowNews? Is onderdeel van die Telegraafstinkput en krijgt ook subsidie en heeft ook website met nieuws *kuch*.

Misschien gaan mensen wel naar de NOS website omdat ze die beter vinden, wat minder gekleurd, of wat minder rellerig of wat diepgaander. Misschien vinden ze die commerciele zooi helemaal niks. En zolang mensen kunnen kiezen waar ze lezen is er toch niets aan de hand? Er is toch geen staatsinformatiewebsite? Van mij mag er subsidie aan de NOS betaald worden en mag de NOS ook gewoon een website hebben met nieuws. De Telegraaf is toch ook televisie gaan maken?

Ook zou de website van Joop.nl weg moeten, ook oneerlijke concurrentie, want van Vara en die krijgt ook subsidie. Dat de Vara ook leden heeft die dit deel misschien wel betalen, daar hoor je niemand over. Kortom, het is crisis, de krantenboeren hebben het moeilijk, aantal Telegraaf loopt terug (gode zij dank), en dan gaan we piepen. Waar? Bij de overheid. Want ze kunnen het niet op eigen kracht winnen, dus gaan ze janken bij de juf.

Correctie!!!!!!!! PowNews moet natuurlijk PowNed als omroep met bijbehorende site en WNL met bijbehorende site zijn. Alles mede mogelijk gemaakt van onze subsidie!

Onderschrift bij PowNed als je hem zoekt via Google:’ Nieuws en informatie over de programma’s van de Publieke Omroep Weldenkend Nederland En Dergelijke.’ Nou mijn dag kan weer niet stuk, ik heb al héél hard gelachen. 😆

6 gedachten over “Telegraaf, Volkskrant en NU.nl lopen weer te janken over website NOS”

  1. Zowel bij de Volkskrant, waar de opiniepagina’s of reacties slinks worden geschift door het hoofd van die afdeling, de ultrarechtse kolonist Chris Rutefrans, als op Nu.nl worden bijdrage van mij geregeld niet geplaatst dan wel ‘door-de-redactie-verwijderd’ zonder vermelding van reden en mijn IQ is (helaas?) hoger dan 75 dus kom ik bij de Telegraaf niet aan de bak…

    Op ‘Joop’ is nog nooit een inzending van mij geweigerd dus voldoet deze door de publieke omroep gestimuleerde discussiesite zéker aan haar doel en dat is de burger betrekken bij de discussie.

    Afblijven dus…!

  2. #4. heb je goed gezien: het is de Ultra-Rechtse censuur die hard roept om de vrijheid van NOS te beperken.

    Dan zouden ze hun lievelinge methode onbegrensd kunnen toepassen – alle afwijkende meningen blijven verwijderen. Blijkbaar heeft iemand daar zijn Pinochet tijd gemist.

  3. Heb nog even aanvulling gemaakt. Was niet geheel volledig, is nog erger dan ik aangaf 8)

Reacties zijn gesloten.