Telegraaf filiaal van Wilders’ Duitse PI-Hetzblog?

Ach, ze kraaien van plezier vandaag, de klammheimlich bruine anti-islam hetzers van de scheldblog Politically Incorrect (PI). Wat ze al lang niet meer bij de Bild Zeitung voor elkaar kunnen krijgen, dat is ze gelukt, -Wilders zij dank-, bij het toch meestal gematigder zusje van Bild, de Nederlandse Telegraaf!

PI organiseert het optreden van Wilders, zaterdagmiddag in Berlijn. 30.000 bezoekers per dag. Enkele tientallen daarvan hebben een formuliertje verstuurd, aangeboden door hun lievelingsblog, aan De Telegraaf, om zoiets te zeggen als dat ze zich verontschuldigen voor de uitlating van bondskanselier Angela Merkel, dat ze het bruine regeeraccoord “betreurt”.

De Telegraaf doet vanochtend net alsof ze niet weet, dat het om een gecoördineerde aktie van de van nazi-sympathieën verdachte, vanuit de VS opererende, club gaat:

Tientallen oosterburen hebben De Telegraaf laten weten niet achter de uitlatingen van hun bondskanselier Angela Merkel te staan. Het betreft bezoekers van het Duitse weblog Politically Incorrect, dat zich richt tegen de ‘Islamisering van Europa’.

En, de éne hand wast de andere, nu kan PI weer groots uitpakken met een succes, dat op de keper beschouwd maar heel miezerig is. (“Enkele tientallen? Maximaal 80, minimaal 20 van de 30.000 bezoekers…)

De bruine synergie die Wilders beoogt met de GWIFA, begint al te werken…