Tegenvaller voor rechts: Mariko Peters (GL) verlaat de politiek

Ja, want Mariko Peters was natuurlijk één van die politici van links (de meningen over hoe links GroenLinks is zijn op deze site echter verdeeld, zoals u ontdekt zult hebben) waar rechts, na de werkelijk uitzinnige uitbarsting van (half-)criminele activiteiten van diverse PVV-kamerleden die kort na hun aantreden openbaar werden, graag over fulmineerden in het kader van ‘de misdaden van links’, waar als het even kan Adolf Hitler ook bij betrokken wordt. Want die was ook links. De PVV is tegenwoordig trouwens ook ineens links, volgens de VVD.

4 gedachten over “Tegenvaller voor rechts: Mariko Peters (GL) verlaat de politiek”

  1. “De PVV is tegenwoordig trouwens ook ineens links, volgens de VVD.’

    Omdat de strijd daar is, wie zou nu oprecht de naam extreem-rechts kunnen dragen?

  2. Tja, een consequentie van een lijsttrekkers(leiders)verkiezing is dat de gekozene een heel stevig mandaat kan krijgen. Sap werd met 84 procent gekozen. Overtuigend dus. Dat betekent dat de lijn Sap heel stevig staat. Ben je het er niet mee eens, links dan wel rechts van Sap, dan kun je beter vertrekken.

    Mariko Peters was waarschijnlijk toch nog net iets te rechts voor Sap. Zij heeft tenslotte een belangrijke rol gespeeld in de desastreuze Kunduz-missie in Afghanistan.

  3. #3, “Sap werd met 84 procent gekozen. Overtuigend dus. ”

    Dit is een regelrechte Soviet-Unie/DDR stijl uitslag en spreekt boeken delen eerder over de ijzerdiscipline in deze partij, of de hypocrisie t.o.v. allochtonen/buitenlanders.

Reacties zijn gesloten.