Tegen de Moslimvloed: Jan Roos naar Röszke!

roos
Hypnotische blik…

Op een schijnbaar kalme augustusavond werd ons het Wonder van Amsterdam-West geopenbaard. Een “journalist” die werd bedreigd door 15 stenengooiende en met ijzeren staven bewapende Marokkanen, richtte zijn vurige blikken op hen – EN ZIJ WEKEN TERUG!

Jan Roos is zelf te bescheiden om het te zeggen, maar zijn zwartomrande bebrilde blik heeft HYPNOTISCHE kracht! Zoals de wateren van de Rode Zee uiteenweken voor de Staf van Mozes, zo siddert het moslimtuig voor de kalme Arische oogopslag van een dodelijk bedreigde parkeerboetemijder.

Immers, Jan was kankerend twee trappen naar beneden gestommeld omdat de vriendin bij wie hij op bezoek was niet binnen de voorziene parkeertermijn ter zake had willen komen.

Steeds meer aanwijzingen en getuigenissen zijn er, dat een paar jongetjes Jan herkenden van zijn Powned optredens en hem op hun beurt eens wilden interviewen. Jan begon te briesen en te schelden, oudere buurtbewoners kwamen sussend tussenbeide, maar Jan haalde (naar eigen zeggen) een #knuppelachtig DING uit de achterbak van zijn Volvo en liep dreigend op de lichtgetinte kereltjes af.

Maar die laatste versie willen Jan Roos en zijn GeenStijl buddies, inclusief onze francofiele nationalist Baudet, nicht wahr haben: Jan werd dodelijk bedreigd #feit; in de nacht erna hebben de Marokkanen de geworpen stenen stiekum weer teruggelegd #feit; de politie wil geen klacht uitzoeken #geenfeit, maar goed.

We houden ons dus maar even aan de Jan-Roos-versie. En dan zien we geweldige mogelijkheden voor een vaderlandse actie ter ondersteuning van de antisemitische en anti-Roma Hongaren van Orbán! Deze held van Geert Wilders is na het omvallen van de luie Grieken, de slappe Macedoniërs en de perverse Serviërs immers onze laatste barrière tegen de moslim-tsunami!

Zoals een Poolse generaal eind zeventiende eeuw de Osmanen verdreef voor “the Gates of Vienna” (de poorten van Wenen), zo kan de hypnotische blik van Jan Roos in het Hongaars-Servische grensplaatsje Röszke de boze moslims doen terugwijken zoals die augustusavond in Amsterdam-West!

Ja toch?

Hij zou een sinds kort werkloze Hongaarse cameravrouw kunnen engageren om het te filmen en zo nodig vluchtende ouders en kinderen beentje te lichten!

Kom op, wees een èchte Jan, Jan! Dat referendum voor Poetin van #Geenpeil wordt toch niks.

Jan Roos naar Röszke! Wij zijn de kampioenen van de Vinger-in-de-Dijk! Jan is onze Vinger. De nieuwe Hans Brinker! Al is het maar zijn middelvinger.

En de Mizrahi weken terug. Werden verzwolgen door de wateren van de Rode Zee.

—-

En toen werd Geert wakker. “Schuif een beetje op, Christina!” We zijn hier niet bij Nôklapje, zei ze.

En zo is het.