Tea Party-fan Wilders (PVV), hoe ver gaat hij?

Weer een mooie column van Thomas von der Dunk.

De Tea Party in de VS is overal tegen, waarom? Gewoon omdat ze tegen zijn en geen idee hebben hoe een land bestuurd moet worden of hoe het draait. Overheid moet niets regelen, zijn ze bij de Tea Party allergisch voor en de burger moet het maar lekker zelf uitzoeken. Soort voorland van Nederland? Weet best wel dat het hier nog lang zo erg niet is, maar toch, met een fan als Wilders en een Rutte die aan zijn touwtjes hangt. Ben benieuwd of het ooit zo ze ver komt als in de stad Colorado Springs, daar was men tegen belastingverhoging en was het begin dit jaar zover dat er niets meer kon. Geen straatverlichting, geen geld voor wegreparatie, geen brandweer, geen…… niets eigenlijk. Tja, wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten. Maar als ik de hysterie zo hoor bij de Tea Party aanhangers (overwegend blank en goed gevoed) hebben velen nog niet van dit experiment gehoord.

1 gedachte over “Tea Party-fan Wilders (PVV), hoe ver gaat hij?”

  1. Vergeet ook niet dat onze zorgstelsel op dit moment naar Amerikaans model wordt omgevormd met volledige zeggenschap voor de financiële winstinstituten beter bekend als verzekeringen.

    Kijk eens naar documentaire Sicko van Michael Moore en dan weet wat staat ons straks op dit gebied te wachten.

    Een van de basispunt van de asociale, overwegend witte Tea-Party is dat ze tegen betere gezondheidszorg voor elke amerikaan zijn.

    Mijn conclusie is: deze brutale, asociale mensen sterven naar het einde van onze beschaving zoals we hem kennen.
    Dan ben ik ook niet meer verbaasd over de verschijning van Wilders en PVV.

Reacties zijn gesloten.