Ton Elias (VVD) en Harm Beertema ( PVV) zijn weer eens woest

Toch echt niet goed voor je hart hoor Elias, dat heeft het al zo zwaar te verduren, pas maar op, een gewichtig persoon valt soms zomaar van zijn sokkel af en dan word ook jij afhankelijk van de zorg. Kan zomaar iedereen gebeuren, dat vind ik dan wel weer rechtvaardig eigenlijk.

Leraren hebben dus gestaakt, en dat beviel die zuurkijkers weer niet. Sowieso niet, ook al is staken (nog) een grondrecht, maar dat ze die dag ook nog doorbetaald kregen, nou ja zeg, van “onze” (lees de VVD-ers) belastingcenten, dat doet voor Elias de deur echt dicht hoor.

“Geschift” zei hij, lees maar hier. De link naar de Telegrafkrant staat hier.

En de PVV zou eigenlijk blij moeten zijn dat er nog mensen zijn die willen opkomen voor het onderwijs van hun kinderen dat de meeste PVV-ers immers zelf gemist hebben.
On-der-wijs. Moeilijk woord hoor. Echt iets van de elite die weer zo nodig dure woorden moet gebruiken.

Dat Europa nu voorstellen in de maak heeft om het stakingsrecht maar gewoon in te perken in alle landen maakt jullie allemaal blij denk ik?. Maar weten jullie wat? De kruik gaat zo lang te water tot hij barst en dat punt is dichtbij. Dat houden jullie niet tegen met schelden en tieren, wat ik jullie brom.

1 gedachte over “Ton Elias (VVD) en Harm Beertema ( PVV) zijn weer eens woest”

  1. Wie bij een vakbond zit, betaald mede aan de stakingskas van FNV, CNV of andere bond. Wie niet bij een vakbond aangeschreven staat betaald niet, wie dan wel gaat staken krijgt die zijn uren dan toch doorbetaald? Ergens is dat toch vreemd. Maar het thema ‘doorbetalen’ is een afleidingsmanoeuvre om antwoorden te geven om waar het werkelijke staken om gaat. Mag hopen dat de media dit door hebben.

    PVV valt trouwens weer eens door de mand, ze komen niet echt op voor de hard werkende Henk en Ingrid. Het “sociale” masker gaat af. Arbeidsomstandigheden is niet zo hun ding en in vakbonden hebben ze zich ook vast niet verdiept.

Reacties zijn gesloten.