5 gedachten over “Straatterrorist”

 1. Keira, wat is er aan de hand? Overwerkt? Overspannen? Wat je allemaal schrijft deez’ dagh….

  Ephimenco is zelden leuk. Als ie de clown wil uithangen gebruikt hij z’n trucje. Deze meneer-met-de-mooie-naam is zelden – nee: nooit ! – gevat, grappig of meeslepend. Op en Top Frans Chagrijn! En deze column, grappig om te lezen? Ik word er droef van!
  Keira, herpak je! S.E. is nooit leuk, nooit!

  Weet je dat als de werkelijke relativering, de doorleefde humor, ontbreekt, je dan ontzettend (nou, ontzettend…) moet gaan oppassen. Ernst is dodelijk, gevaarlijk. Ken je een leuke, vrolijk lachende PVV-er? Noudan! Dodelijk dus!

 2. Ephi ruilen voor von den Dunk , kan je de Volkskrant als “ooit links , nu volop Bruin “afschrijven en kan Trouw zich zonder de Collaborateur Ephimenco weer trots “verzetskrant” noemen…

 3. Mijn enige probleem met Sylvain Ephimenco’s column is dat hij Lucassen een halve crimineel noemt in plaats van gewoon crimineel.

 4. #1 Joey 😉 ik heb eerder een stuk van hem geplaatst omdat ik het wilde delen. Ook toen is men over me heen gevallen. 😮 Maar ik had plezier in het lezen van dit stuk, dus kijk niet echt naar schrijver, maar naar tekst. Daarbij kan ik ook niet altijd even brilliant zijn 😮 maar doe mijn best 😎

 5. Wat is er nou leuker dan kritiek vanuit de rechtse kerk op Wilders en de PVV?

  Sylvain Ephimenco was al Rechts & Islamofoob voor het “in” was.

Reacties zijn gesloten.