Storing telefoontap Van Rey (VVD) en Teeven (VVD) toevallig ook niet gemeld

Wat een toevallige samenloop van omstandigheden toch, het wordt steeds gekker. Eerder vroeg ik mij al af of er van die 50 minuten storing tijdens het gesprek tussen die twee een melding werd gemaakt, dat is namelijk een verplichting voor de snuffeldiensten.

“Van iedere storing moet een proces-verbaal worden opgemaakt. Opstelten schrijft in zijn brief niet of dat in dit  geval ook is gebeurd. Zo nee, waarom niet? Zo ja, dan wil ik dat papier zien en ook de opstellers ervan moeten  verschijnen  in de Rechtbank om onder ede te verklaren dat het waar is en niets dan de waarheid. (LRD)

Dat zal niet gebeuren, want wonder boven wonder is de storing ten onrechte niet gemeld aldus Opstelten (VVD). Alles is weg. Ook zijn de gegevens niet meer op te vragen:

“Na het afsluiten van de analyse naar aanleiding van de zaak-Van Rey op 23 september 2013 bleek de wettelijke bewaartermijn van 1 jaar voor het opvragen van verkeersgegevens bij de telecomproviders verstreken, het was derhalve niet meer mogelijk om deze gegevens op te vragen.”

Als het de Staat uitkomt houden ze zich aan de wet begrijpt u?  Alles is dus weg. Echt alles, en dit is allemaal toeval. Het probleem is dat we Opstelten niet geloven: “men moet mij vertrouwen op mijn woord, dat is het hele punt”. Hier staat het filmpje waarin hij dat beweert. Nu kijken wat de Tweede Kamer nog kan doen. Op deze manier is een Staat dus nooit meer te controleren en is de democratie definitief overboord gedonderd.

Hier is het antwoord van Opstelten te lezen.

8 gedachten over “Storing telefoontap Van Rey (VVD) en Teeven (VVD) toevallig ook niet gemeld”

 1. Ik heb het in mijn hele vijftigjarige leven precies één keer meegemaakt dat de stroom uitviel, maar bij het super-, dubbelbeveiligde datacenter van de politie gebeurt dat 10x per jaar, en de backups werken ook niet. Ja hoor.

 2. Nogmaals, even een aanvraag bij NSA en hebben ze zo dito gesprek naar ons toe gezonden.
  Nix storing in Nederland.

 3. Maar LRd, dit kan toch? Ik bedoel: die dingen kunnen toch zomaar gebeuren.
  Stel, er wordt ergens een massamoord gepleegd. Stel, daar zijn Nederlandse soldaten bij en stel, zuiver hypothetisch hè, zuiver hypothetisch, die soldaten helpen met het scheiden van de mannen en de vrouwen en kinderen en het op de bus zetten van die laatsten in plaats van dat ze vechten tegen de massamoordenaars die van hun intenties geen geheim maken….
  Stel nou ook, dat er van al die ellende een filmpje bestaat met foto’s (we nemen aan dat wat ik stel zich afspeelt in b.v. 1995, toen had je nog fotorolletjes) van de gruwelijke misdaden die begaan worden en de ook heel heldhaftige rol die ‘onze jongens’ speelden daarbij…
  dan kan zo’n filmpje toch best wel eens zoekraken?
  Kijk, zoiets gebeurt natuurlijk niet want onze regering heeft immers niets te verbergen en dus ook niets te vrezen van openbaarheid en controle….

 4. Ik hoop dat dit de VVD blijvende schade doet oplopen. Ik mag echt hopen dat dit het laaste VVD kabinet zal zijn in slands geschiedenis. Zoals ik ook hoop dat in Amerika de republikeinen nooit meer in het witte huis terecht komen. Ook al is die ander partij ook niet goed maar alles beter dan die warmongers XXL.

  De VVD is een masker en daarachter zie je een doodshoofd.

 5. En hier speciaal voor Dogen en Liera onze rechtse rakkers. Dankzij de VVD ANDERMAAL!

  Bij de ziekenhuizen in Emmen, Hoogeveen & Stadskanaal verdwijnen 100 fulltime banen.

  Jobs Jobs Jobs…

  En het gaat gewoon door. Minder zorg meer kosten. Immers besturen moeten kunnen blijven graaien. Mooi he rechts fatsoen….

  FUCK YOU!

 6. Denk je Marc? Ik denk dat het nog wel een dag of wat duurt voordat die lui weg zijn.
  Maar…ik hoop het zeer zeker en ik ben het wel met je eens: mooi te zien hoe ze zich in alle doorzichtige leugens en bochten wringen.

Reacties zijn gesloten.