Stassen (PVV) gewipt als fractievoorzitter Limburg

Laurence Stassen – PVV fractie-voorzitter Limburg

Laurence Stassen- ‘krijssie-krijssie’ voor intimi – zegt dat ze vrijwillig het fractievoorzitterschap heeft neergelegd voor de PVV-fractie van de PVV. Volgens mij is het een logisch gevolg van haar aanvaring met het CDA, de daaropvolgende breuk in Limburg en mogelijk ook nog het breken van de gedoogcoalitie. Kortom, die dame heeft nog al wat op haar geweten.

Dat wordt je niet in dank afgenomen in de politiek, óók niet bij de PVV. Is blijkbaar toch ook een gewone partij. *kuch* Wat mij opvalt is dat al die overmoedige PVV’ers die aan het begin van hun carrière de mond zo vol hadden over dat al die functies best te combineren waren, want stelden niks voor, allemaal op hun schreden terug komen. Rest mij de vraag, als ze daar mee stoppen, krijgen ze dan wel nog wachtgeld voor al die functies? Kortom, hebben deze opportunisten gewoon gezorgd voor een driedubbel inkomen?

Maar dat deze dame geen voorzitter meer is en dus minder het woord zal voeren, zal een gevoelige slag zijn voor de oordoppenindustrie in Limburg (met dank aan Laurent voor deze briljante opmerking :lol:).

3 gedachten over “Stassen (PVV) gewipt als fractievoorzitter Limburg”

Reacties zijn gesloten.