Spies pissed over opstelling PVV giften

En terecht zou ik zeggen! Daar gaat een gekozen volksvertegenwoordiger, geheel in stijl met de cultuur die er binnen de PVV heerst, luidkeels staan verkondigen in een debat in de Tweede Kamer, dat hij er alles aan zal doen om onder een democratisch genomen besluit uit te komen. Als dat besluit toch genomen gaat worden, ondanks zijn ontstemde protesten, bezwaren etc. want jank, jank, is anti-PVV.

Lijkt wel een of andere criminele organisatie. Ben blij dat er nu ook in de Tweede Kamer paal en perk gesteld wordt aan dit krijsen.

Maar minister Spies moet toch oppassen dat ze geen boter op haar hoofd heeft, want vond dit nog, iets over een gift van euro 100.000,– die het CDA heeft gekregen en niet had gemeld. Wel bij de les blijven, graag!

14 gedachten over “Spies pissed over opstelling PVV giften”

 1. Mooiste vond ik nog dat het CDA aan de PVV een mogelijkheid bood om er onderuit te komen en dat de PVV het net iets te hard speelde, waarop het CDA zei “nou, dan niet”.

  En nu hebben we dus een law-and-order partij die luidkeels roept de grenzen en mazen van de wet te zullen opzoeken (waar ze Sahar en Mauro juist constant van beschuldigden & die daarom met zoveel mogelijk familieleden het land moesten worden uitgezet) en dat Hink & Engrid dan samen maar 4499 euro moeten doneren.

  (cut to: Engrid en Henk op de sofa, verbijsterde blik in d’ogen): “4499 euro? Hébben we dat? En hoezo ‘moeten‘?” 😐

 2. nexus m. Schreef:

  Zou de PVV echt iets te verbergen hebben? 🙂

  Nee. 90% van je niet-door-de-NL-staat-vergoede-gedeelte begroting is niet “iets”. 😈

 3. De PVV gaat mazen in de wet zoeken om er onderuit te komen. Een paar dagen geleden heb ik een reactie geplaatst hiero over Hero https://krapuul.nl/shrtnws/65942/hero-brinkman-pvv-gaat-zich-met-hand-en-tand-verzetten-tegen-openbaarheid-giften/ 5:55 uur na middernacht op nummer 8.
  Gisteren beluisterde ik onze heroïsche held op stand.nl http://www.stand.nl/uitzendinggemist/32390
  Het was of ik mezelf hoorde lullen. Goh, wat kan die vent draaien en onzin praten. En het zou me niet verbazen als ik mededader ben van de maas die in de wet wordt gevonden. Ik denk echter niet dat de PVV m’n aanbod om van mijn bankrekening gebruik te maken zal omhelzen.

 4. Kaaskop Schreef:

  @5
  vanwege de hoge provisie?

  Die 10% is misschien inderdaad wat hoog, maar daar kan over onderhandeld worden in een achterkamertje.

  ( Nu ik er over nadenk: Zou in de gebouwen op het Binnenhof een 2e Kamer achterkamer zijn en een 1e Kamer achterkamer?)

 5. @7

  ik zou toch oppassen met het openbaar maken van je provisie, voor je het weet wil de Belastingdienst inzage in de partijfinanciering van de Groep Veldman

  je kunt ook op de achterbank bij Geert gaan zitten, die beveiligers horen toch niets van de onderhandelingen door de oortjes in hun oren, zo deed Endstra het ook

 6. Henk Veldman Schreef:

  Kaaskop Schreef:
  @5
  vanwege de hoge provisie?
  Die 10% is misschien inderdaad wat hoog, maar daar kan over onderhandeld worden in een achterkamertje.
  ( Nu ik er over nadenk: Zou in de gebouwen op het Binnenhof een 2e Kamer achterkamer zijn en een 1e Kamer achterkamer?)

  Jammer, heb je de best bewaarde tot nu toe geheim hierbij verklapt.

  Nu wordt de 2e Kamer compleet disfunctioneel. 🙂

 7. nexus m. Schreef:

  Jammer, heb je de best bewaarde tot nu toe geheim hierbij verklapt.

  Nu wordt de 2e Kamer compleet disfunctioneel.

  Zonder gekheid of desnoods op een stokje zou het me niet verbazen dat mijn “methode” het storten op een min of meer “neutrale” rekening om daarna dit openlijk naar rekening van een partij door te sluizen, inderdaad wel eens als maas toegepast kan/gaat worden.

  Wat die achter-Kamers betreft. De 1ste Kamer heeft 75 zetels, de 2e Kamer 150.
  Ik wil weten hoeveel zetels in de beide achterkamers zijn en bovendien eis ik dat er verkiezingen komen om precies vast te stellen welke partij recht heeft op hoeveel zetels. Immers in die Kamers wordt juist veel meer de toekomst van ons land bepaald. Het kan niet zo zijn dat wij als hardwerkende Nederlanders daar geen invloed op zouden mogen hebben.

 8. Geert heeft diverse B.V.’s opgetuigd, zogenaamd voor inkomsten uit spreekbeurten, “intellectuele” eigendom, etc.

  op die manier kun je geldstromen natuurlijk leuk maskeren

 9. Kaaskop Schreef:

  “intellectuele” eigendom, etc

  Wie heeft dit geschreven:
  De PVV pleit al jaren voor een spijkerharde aanpak: avondklokken, gebiedsverboden, mobiele politieposten en denaturalisatie. Bij minderjarigheid van de daders dienen huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag en eventuele bijstand van de ouders stopgezet te worden. Ten slotte moet wijkuitzetting van het complete gezin een standaard middel worden bij de bestrijding van straatterreur. En uiteraard zet de PVV in op minimumstraffen zodat het tuig de straf krijgt die het verdient.

  Ik of Wilders? Of is het mogelijk iets wat (lichtelijk aangepast) uit de nazitijd komt?

 10. @12

  het is een originele Wilders maar inspiratie door Goebbels durf ik niet uit te sluiten

Reacties zijn gesloten.