Site Haatpruikje uit de lucht

Nadat Wilders heeft medegedeeld dat hij de “film” die naar men zegt tot zoveel demonstraties in de islamitische wereld leidt -alsof men daar geen andere redenen kan bedenken om boos te zijn op het imperium geleid door de Nobelprijswinnaar – op zijn site heeft gezet. Prompt verdween deze uit de lucht (op het moment van schrijven, 20.00u 15-9-2012).

9 gedachten over “Site Haatpruikje uit de lucht”

 1. Geert heeft kennelijk niet meegekregen dat de film vanuit dezelfde hoek is gefinancierd als van wie hij ooit een prijs weigerde omdat hij zich niet kon verenigen met hun anti-homo-standpunt.

  Oja, Geert, had je gemist dat de Israelische regering de filmmaker al heeft afgeschreven als “een compleet ongeleid projectiel en een onuitsprekelijke idioot die een onaanvaardbaar intolerante film heeft gemaakt”? Of ben je de afgelopen dagen nog niet op de ambassade langsgeweest? 😛

  *ziet in gedachten de koppen al: “Wilders geweigerd in Israel wegens promoten door regering veroordeelde haatfilm”* :mrgreen:

 2. Maar nog wél mooi op tijd voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, al heeft Romney met zijn verklaringen nogal in zijn eigen voet geschoten.

 3. wat een steenkolenengels op de site van Wilders:

  Ivm werkzaamhedeb is deze website tijdelijk niet beschikbaar.
  Probeert u het later nog eens.
  Geertwilders.nl is temporarly not available.
  Please try to visit us at a later moment.

  pffftt..

Reacties zijn gesloten.