Schultz (VVD) laat relevante informatie over 130 km zones uit jaarverslag

Waar zijn de tijden dat ministers voor minder naar huis werden gestuurd? Ow nee, ze is al halverwege onderweg naar huis.

Schultz en haar waanidee van 130 km brengt voorspoed en rijkdom in Nederland en geeft o zo’n vrij gevoel. Schultz die een en ander niet verteld over ProRail, wat er op neerkomt dat ze de kamer verkeerd inlicht. Kortom, Schultz moet maar gewoon wegblijven uit Den Haag na 12 september, dit meiske is niet helemaal geschikt voor deze taak, zeg maar.

Dat ze er nog steeds zit is natuurlijk niet alleen haar schuld, de Tweede Kamer is ook veel te lankmoedig in dit soort gevallen. Lijkt soms toch wel een vriendjespolitiekbedrijf. Ze zitten er om iets goeds te doen voor het land, ja lijkt een utopie, maar is toch echt zo. Niet om anderen de hand boven het hoofd te houden of te werken aan de carrière na de Tweede Kamer.

2 gedachten over “Schultz (VVD) laat relevante informatie over 130 km zones uit jaarverslag”

 1. Melanie Schultz van Haegen heeft laten weten dat zij niet op de lijst voor de Tweede Kamer wil.
  maar dat weet je nooit zeker bij deze mevrouw. Terugkeer in de politiek doet ze graag anders dan ze zegt:

  Op 9 augustus 2006 maakte ze bekend na de Tweede Kamerverkiezingen 2006 niet meer terug te willen keren in de politiek, noch als Kamerlid, noch als bewindspersoon. Ze ambieerde een baan in het bedrijfsleven of bij de semi-overheid.

  Op 14 oktober 2010 werd Schultz van Haegen Minister van Infrastructuur en Milieu (samenvoeging van V&W en VROM) in het kabinet-Rutte.

  Als aanvulling op haar herhaaldelijk verzwijgen van zaken / niet informeren van de Tweede Kamer
  In 2005 deed de directie van gebiedsontwikkelaar Chipshol aangifte bij justitie tegen Schultz van Haegen en Schiphol wegens samenspanning, misbruik van gezag en het opzettelijk verstrekken van onware gegevens. Haar werd verweten de ontwikkeling van een kantorenpark bij Schiphol gesaboteerd te hebben.[2] In 2006 vlak voor haar aftreden dreigden de oppositiepartijen het vertrouwen in haar op te zeggen omdat ze tijdens het zomerreces zonder overleg met de kamer de nieuwe NS-dienstregeling goedgekeurd zou hebben. Haar collega Karla Peijs heeft de zaak verder afgewikkeld, Schultz had zwangerschapsverlof.

  bron: Wikipedia

 2. Peter, dank voor de aanvulling, die ga ik onthouden! Maar misschien wilde ze wel in het bedrijfsleven werken, alleen als je daar zulke missers maakt ben je snel klaar. Bij de overheid niet, blijkt. Is dus veroordeeld tot de politiek voor haar verdere carrière. pffffff

Reacties zijn gesloten.