Schoonzoon Trump prijst Erdoğan

Jared Kushner, de schoonzoon van Donald Trump, heeft in een interview de Turkse president Erdoğan geprezen en hem vergeleken met Trump. Volgens Kushner probeert Erdogan net als Trump ‘zijn land weer groot te maken’. Volgens Kushner moet Europa de ruzie met Erdoğan bijleggen. Samenwerken met een Sterke Leider is beter dan ruzie met hem maken. Over onbelangrijke details als het opsluiten van oppositionele politici en het platbombarderen van Koerdische dorpen liet Kushner zich niet uit.

De nieuwe ster aan het Trumpiaanse firmament, Anthony Scaramucci, maakt ook al een gedegen indruk. In een interview met CNN zei Scaramucci dat medewerkers van het Witte Huis die lekken, eigenlijk opgehangen zouden moeten worden.


Eerder vandaag beschuldigde Scaramucci Reince Priebus, de Stafchef van het Witte Huis, ervan verantwoordelijk te zijn voor de lekken waar het regime van de Oranje Baviaan door geteisterd wordt. Aan onschuldpresumptie doet men in het huidige Witte Huis niet: daar ben je schuldig totdat je zélf het tegendeel bewijst.