Virus onder politici: Leers, Samsom, Sap, Verhagen en Van Vliet zijn al ziek, wie volgen?

Amstel schreef er gisteren al een artikel over: Gerd Leers aan het huiljanken over het feit dat hij nooit iets slechts had gedaan als minister, iedereen was schuldig aan zijn vieze beleid behalve hijzelf.

Net een klein kind. Het past uiteraard helemaal bij de beroepsethiek ( if any) van de hedendaagse politici, gewoon nooit jezelf corrigeren of aftreden als je de kluit belazert. De Kamer vraagt geen verantwoording meer dus je kan gewoon een eind weg kletsen als kabinetje.

Graag zou ik toch nog eens de aandacht willen vestigen op Mauro en zijn ellende, in dit artikel van Darkskywise staat mooi op een rijtje gezet hoe het echt ging.
Allemaal Befehl ist Befehl geweest? Schei toch uit Leers. Orders van de PVV- GEDOOG-partij?? Wat een zielig verhaaltje van je, bah. Mensen hebben soms een GEWETEN, bij velen werkt dat niet meer geloof ik.
En deze opmerkingen moest je ook allemaal van Rutte, Verhagen en Wilders maken?

Dat noemen ze nou je ziel aan de duivel verkopen, moet jij als vrome katholiek toch weten. Vergeet je niet naar de nachtmis te gaan deze Kerstmis? Denk je dan aan alle mensen die je in de ellende liet zitten als Vluchteling? Of kijk je in de kerk naar het kruis van Jezus? Hij had het ook zwaar hè, net als jij, boehoehoe, snif-snuif, snotterdesnot.

“Mauro heeft gejokt en niet zo’n beetje ook. Hij heeft in werkelijkheid een andere achternaam en ook zijn geboortedatum klopte niet. Ik verwelkom mensen die een bijdrage leveren aan onze samenleving, maar wie de boel belazert, kan niet blijven.”
“Mauro was het beeld van het beleid tegenover het individu. (…) Ik werd geconfronteerd met het beeld van een jongeman met zijn traan (…) Ik heb daar slapeloze nachten van gehad. Maar je moet consequent zijn. En Mauro had geen recht om hier te blijven. (…) Ik zou het zo weer doen!

Je zou het zo weer doen ?? Moet ik nou medelijden krijgen met je vanwege die slapeloze nachten?? Mensen kunnen het heel veel ellendiger hebben als vluchteling hoor, dus bespaar ons dat gejammer svp.
En deze toespraak op de Hongaarse ambassade van je dan? Ook toe gedwongen zeker? Misschien was jij het niet eens, je weet dat de duivel zich in vele gedaantes kan vermommen hè?

Samsom, die van de sociaal-democraten, jammert ook al van ach guttegut wat erg toch allemaal wat ik moet doen, en o, o, o, als er maar geen opstand komt.

Doe het dan niet, van mij hoef je de armen niet in de stront te duwen, er zijn héél wat socialere keuzen te maken hoor. Of ben je je vast aan het indekken voor de dagen die komen dat de VVD jou en je PvdA de kastanjes uit het vuur gaat laten halen?
De politie zal flink op de demonstranten in gaan meppen. Maar jij en de rest van het PvdA-spul in de regering wilden het allemaal niet hè. Jullie hebben nota bene zelf voor dit gore beleid getekend. Ga dan niet zitten grienen. Of trek een ME-pak aan, en ga zelf meppen. Zal je goed staan, de dapperheid straal je al uit hoor, heus, maak je daar maar geen zorgen over. Misschien mag je zelfs een uniform aantrekken met een mooie pet, mag je parmantig naast Rutte staan als zijn generaal, is dat nu geen natte droom?

Dit virus is nieuw, Roland van Vliet zit lekker in de tweede Kamer voor de PVV, maar vindt het eigenlijk ook maar niks die partij. HUH? Dan stop je er toch mee? En en passant even boete doen voor je frauduleuze praktijken bij Moret Ernst & Young ? Ook met een rein geweten naar de nachtmis soms? even gebiecht, en dat was dat?

Ochja, dat is waar ook, Maxime Verhagen moest ook nog even snel biechten deze week. Spijt van de samenwerking met de PVV, hij moest alweer bijna een beetje huilen. Zo erg vindt hij het van zichzelf, net als toen op het congres waar C. Eurlings stond te krijsen, maar dat waren traantjes van vreugde, want jullie kregen de samenwerking met de PVV erdoor geramd.

Ach, en La Sap, bijna vergeten, ook nog even het boetekleed aangetrokken, verkeerd ingeschat die Kunduz-missie.

Raar dit nieuwe virus. Of het komt door de kantelende polen, kan ook. Wie het weet mag het zeggen.

“Opdat wij niet vergeten” Le Roi dansait wenst de wereld een veel beter 2013 toe.

5 gedachten over “Virus onder politici: Leers, Samsom, Sap, Verhagen en Van Vliet zijn al ziek, wie volgen?”

  1. @3: annebellum:

    Mijn nieuwe rode dansschoentjes die de paus beloofde op te sturen zijn er nog niet.

    Wat bedoel je eigenlijk?

Reacties zijn gesloten.