Schippers (VVD) en Dijksma( PvdA) vegen hun reten af aan je gezondheid

dikke reet
EN DIT IS ER NOG MAAR 1

En die hebben samen nogal wat reet, dus er valt heel wat aan af te vegen. Eerst gaf hare excellentie Schippers persoonlijk kookadviezen, ze heeft immers niets beters te doen. Nu is er weer een vleesschandaal, met gif en parasieten besmet paardenvlees of zoiets. Dat wisten ze wel die twee, maar dat hielden ze geheim, mochten we gewoon niet weten. Van de volksvertegenwoordigers die de Volksgezondheid en de economie doen moeten we het dus niet hebben, die zijn stiekem en kunnen we niet vertrouwen. Niet dat ik daar vreemd van opkijk overigens.

Ze hebben ons dus niet gewaarschuwd voor de gevaren van paardenvlees uit landen als Roemenië en Bulgarije. Daarmee hebben ze een advies van de Nederlandse Voedsel en Warenautoriteit genegeerd. Het moest van het excellerende stel onder de pet blijven, waarom eigenlijk?

Die NVWA waarschuwde dit voorjaar al voor de gevaren van geïmporteerd paardenvlees, in het vlees uit Roemenië en Bulgarije zitten namelijk gevaarlijke parasieten. Dat levert een risico op voor de volksgezondheid als het vlees rauw of onvoldoende verhit wordt geconsumeerd. De ambtenaren pleitten voor intensiever toezicht en meer waarschuwingen voor het publiek.

Schippers en Dijksma lieten weten die extra waarschuwing niet nodig te vinden. Het advies om vlees goed te bakken zou algemeen bekend zijn.

Kijk, en dat laatste is dus niet de reden, want anders was er ook geen aanleiding voor Schippers om eerder wél kooklesjes te geven.

Verder ben ik van mening dat er een einde moet komen aan de bio-industrie.

7 gedachten over “Schippers (VVD) en Dijksma( PvdA) vegen hun reten af aan je gezondheid”

 1. Moet je niet raar van opkijken.

  In het kader van de Transparantie van de overheid hebben Schippers en Dijksma verzuimd om de bevolking te waarschuwen voor het gevaar van het paardenvlees die door Nederlandse handelaren voor lekkere winst geïmporteerd werd en later wel of niet gemengd met rundvlees werd wel voor lekkere winst weer halen.

  Deze vaak illegaal door de Nederlandse handelaren geïmporteerd vlees zou Trichinella bevatten en daarom moet extra lang bij hoge temperatuur gekookt worden zodat u geen gevaar voor infectie loopt.

  Dus dit mocht u in het kader van de transparantie van de overheid van Schippers en Dijksma niet komen te weten.

 2. “In Nederland loop je geen risico. ( Jawel dus, LRD) Al het varkensvlees en paardenvlees wordt gecontroleerd op Trichinella spiralis, voordat het verkocht mag worden.

  Een dodelijke afloop komt weinig voor, maar is niet uitgesloten. De ernst van de ziekte hangt af van de hoeveelheid parasieten die je hebt binnengekregen.

  http://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/trichinella-spiralis.aspx


  HAHAHA dacht het duo Schippers en Dijksma, we weten het wel, maar zeggen het lekker niet.

 3. En plicht om de burgers om passende voorlichting te bieden hebben ze ook gedaan. Prachtige overheid die voor uw Gezondheid dus niet zorgt.

 4. Op het moment dat het paarde vlees schandaal open baar werd ,kwam dit al naar voren .Veeartsen waarschuwden hier al voor ,en zeker wat ROEMENIE BETROF .Maar deze trol van gezondheid boeit dat niet ,om van Dijksma maar te zwijgen .De veeartsen noemde het hebben van een ENTINGS BOEKJE voor paarden een must ,maar dat ook dat geen garantie bood Zij lieten zien dat in zo een boekje pressies aangegeven staat wat voor medicatie een paard in zijn leven gekregen heeft .Zitten daar foute bij mag zo een paard niet in de voedselketen komen .Het is dan ook een schande dat de minister die daar over gaat dit negeert ,maar dat zijn we zo langzamer hand wel gewend van dit stuk onbenul .

 5. @5

  Dat er maar veel bruine schijt uit die reten op je hoofd mag spetteren.

Reacties zijn gesloten.