Santorum draaide niet voor de eerste keer zijn Nederland = euthanasieland sprookje af

De Republikeinse presidentskandidaat Rick Santorum baarde vorige week opzien door te verkondigen dat in Nederland op grote schaal onvrijwillige euthanasie plaatsvindt. Dat was geen vergissing, want dit feitelijk onjuiste verhaal blijkt hij eerder te hebben gehouden. (NRC)

Die Santorum liegt dus en spoort niet, als je willens en wetens mensen op deze manier voorlicht als potentiële presidentskandidaat, dan ben je een hele foute man of heel dom. In de VS is allebei mogelijk, daar hoef je geen licht te zijn om president te worden, alleen maar veel geld beschikbaar te hebben.

Gelukkig zijn er ook kranten (cool die Pinokkio’s!) en talkshows die aandacht besteden aan het gelieg van Santorum. Maar ja, dat zal de republikeinse stemmers niet bereiken. Die lezen deze krant waarschijnlijk niet en kijken ook niet naar dit soort programma’s. Maar goed, toch wel fijn dat er ook nog mensen in de VS zijn met gezond verstand en dat het niet allemaal van die doorgedraaide idioten zijn. Het zal (ooit) je president maar worden, pffffffff.

Zou Uri al iets gedaan hebben? O nee, heeft niks met Israël te maken, dus gaat in laatje ‘doet er niet toe’.

3 gedachten over “Santorum draaide niet voor de eerste keer zijn Nederland = euthanasieland sprookje af”

  1. Zolang Fox geen kritiek heeft op Santorum weet geen Teaparty-Republikein er van , en Raad eens , welke omroep in de USA heeft dit verhaal eerder gebracht ?? Juist … Fox

  2. Charles Johnson, van LGF, heeft meerdere artikelen geschreven over deze Santorum. En nog wel een beetje meer over die maffe GOP Yanks.

    http://littlegreenfootballs.com/weblog/weblog.php

    En vergeet niet, dat Martin Bosma (PVV) graag zoiets als FOX in Nederland op de kijkbuis wil. Nog meer foutieve informatie. Alsof de Telegraaf niet erg genoeg is, met hun vele -aantoonbare- leugens. Dom (extreem-)rechts klootjesvolk. Bah.

Reacties zijn gesloten.