Samsom is ernstig doorgedraaid

Geen twijfel meer over mogelijk, knettergek is deze Führer van de sociaal-democraten. Hij meent dat er sprake is van nivellering, de inkomensverschillen zijn aan het verkleinen, en dat zal zo, bibber bibber bibber, doorgaan. Dat u bent gewaarschuwd Wakker Nederland! Socialisme zal zegevieren!

Samsom houdt vast aan de plannen om te nivelleren. In een interview met De Telegraaf zegt hij dat juist in crisistijd een eerlijke inkomensverdeling cruciaal is voor het draagvlak.

Ja, dat zagen we bijvoorbeeld met de inkomensafhankelijke ziekenfondspremie. Hoppa, weg ermee nadat de egoïsten in dit land begonnen te krijsen. Die strijdbare Samsom toch, hielenlikker van het Kapitaal. Waar heeft Samsom het eigenlijk over? Je houdt naast de vaste lasten bijna niets meer over, en toch zie ik overal nog stinkende dure auto’s rijden, bonussen blijven uitgekeerd worden en de Markt feest vrolijk verder. Ach gut, worden de graaiers een half procentje zwaarder belast? Wat een dappere lui die sociaal-democraten, revolutionairen zijn het eigenlijk.

Het is maar dat u het weet, deze gek wordt de nieuwe premier van Nederland. Asscher doet het niet, maar Samsom wil het wel doen, gelukkig maar zeg, net op tijd gered gered van de ondergang door Samsom.

Vice-premier Lodewijk Asscher van de Partij van de Arbeid wil zelf geen premier worden. Na nieuwe verkiezingen laat hij het premierschap liever over aan PvdA-leider Diederik Samsom.

Wat een kapsones, wat een smeerlappen in die PvdA. Vrijwel niets is er van hun partijtje over maar ze drammen gewoon door. Jammer alleen dat die smerige PVV en de SP garen spinnen bij alles wat er gebeurt. Alles naar rechts dus, alle neuzen nog meer dezelfde kant, richting de afgrond, op. Mensen die streden vooor socialisme en anarchisme zullen straks als schuldigen worden aangewezen voor de Grote Rampen die al gebeuren en erger zullen worden. Volkomen geschifte boel. De geschiedenis herhaalt zich.

2 gedachten over “Samsom is ernstig doorgedraaid”

  1. Inderdaad, dat corrupte, misselijkmakende, met zijn grote bek en verder compleet lege huls zijnde sujet Samsom draait door….
    Die speculeert als geen ander op het vermeende gebrek aan intelligentie bij anderen…..
    Zou die echt niet door hebben, wellicht in tegenstelling tot Genosse schedelmeter Asscher, dat ie op een schip zit dat zinkende is?

  2. Uiteraard aast hij op het president schap ,en hij niet alleen ASSCHER idem .Word nog een interne strijd twee machtsgeile arrogante gluipers tegen elkaar .En alle bij een gevaar voor de NEDERLANDSE samenleving .Net zo een leugenaar als RUTTE ,die momenteel vakantie houd op kosten van de belasting betaler .AMERIKA ,CHINA en er volgen nog wel een paar ,we moeten maar wat blij zijn met zo een BIC SPENDER , als hij het zelf moet bekostigen blijft hij bij mama thuis op het balkon .

Reacties zijn gesloten.