Sabine Uitslag (CDA) trekt het niet meer en verlaat de Tweede Kamer

Aaaaaccccccchhhhhhhhhh!!!!!!!!!! We zullen haar missen! De trut zonder mededogen van het CDA. De muts die vindt dat je best eens je yogales af kunt zeggen om een vriendin te helpen en dat dan gelijk mantelzorg noemt. Wat heb ik me aan haar geërgerd, wat een wereldvreemd figuur was dat. Mijn hemel!

Maar goed, ze stelt zich dus niet verkiesbaar en zal ongetwijfeld eerst even bij moeten komen van het harde werken in de Tweede Kamer al die 4 hele jaren lang. Uiteraard van een leuk wachtgeld, beschikbaar gesteld door ons allemaal, met dank voor het mede slopen van de zorg en de sociale zekerheden in Nederland.

5 gedachten over “Sabine Uitslag (CDA) trekt het niet meer en verlaat de Tweede Kamer”

 1. Het is bijzonder te noemen hoe deze pseudovolkvertegenwoordigers allemaal zo goed op de hoogte van de regeling voor de wachtgeld zijn.

  Geen zin om te werken? Geen probleem – handje ophouden en lekker verder van het wachtgelduitkering blijven leven. Hoef je niet eens te solliciteren, het gaat vanzelf.

 2. Slechts 4 jaar in de kamer, waarvan een deel met zwangerschapsverlof. Nog een paar maanden en ze kan met ruim 6500 euro p/mnd 32 maanden huisvrouw gaan spelen en voor haar kind zorgen totdat die naar school gaat en niet vergeten eieren koken voor haar geliefde wat zij als mantelzorg betitelt.

  Voor een vrouw die vanwege haar “frisse uiterlijk” in 2008 in de tweede kamer kwam om vervolgens in 2010 op een onverkiesbare plaats gezet te worden om vervolgens heel slim voorkeurstemmen binnen te halen in Overijssel is het een slimme geboorteplanning geweest. Ook slim om dan juist nu met de opmerking te komen “ik trek het niet meer” ipv geheel niet meer op de verkiezingslijst te komen.

  In dat kader is onderstaan citaat achter gezien een geweldige Gotspe maar dat weet het rocksterretje zelf ook wel:

  “Het Kamerlidmaatschap is geen meisjesdroom, maar ik kom wel uit een politiek nest waar veel werd gediscussieerd. Ik vind het een grote eer om volksvertegenwoordiger te zijn. Bijzonder dat mensen zoveel vertrouwen in je hebben. En daar horen ook alle plichten bij. Ik wil invloed uitoefenen op het beleid. Meedenken en meebeslissen en niet achteraf ageren. Proactief bezig zijn.”

  bron:
  http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden/uitslag_albertje_sabine/index.jsp

 3. Ik vond het al een vreemde combinatie. Iemand die zich een rockchick laat noemen en dan bij het CDA.

Reacties zijn gesloten.