Rutte’s vriend Cameron wil “muscular liberalism”.

Wat zou die man daarmee toch bedoelen? Keihard optreden tegen mensen die in opstand komen tegen de shit van de neoliberalen? Waarschijnlijk wel, want hij zegt verder: “Het is tijd om de passieve tolerantie te stoppen”, daarbij refereerde hij aan de rellen in Londen van afgelopen zomer.

Volgens mij is hij de kluts kwijt, want hij wil ook dat de Britten méér gaan bidden, het is volgens hem namelijk droevig gesteld met de gristelijke waarden in de politiek.

“Cameron wijdde de financiële crisis en de rellen aan een gebrek aan in het Christendom gewortelde moraliteit. Religie zou een belangrijke rol kunnen spelen bij het bieden van oplossingen”.

Hoe krijg je zo’n redenering verzonnen, Wilders, Rutte en Verhagen in één persoon samengeklutst. Hij heeft zo ook het vuurtje tussen de Gristenen en de Islam weer effe lekker op kunnen stoken. Zal wel met Kerstmis en naastenliefde te maken hebben. Veel bidden dus allemaal op dat eiland, dan hebben jullie daar binnenkort vanzelf geen financiële crisis en rellen meer.

1 gedachte over “Rutte’s vriend Cameron wil “muscular liberalism”.”

  1. Cameron, de pedante kwast. Dat hij maar eerst eens het morele verval bij zijn eigen bankvriendjes gaat aanpakken. Ga maar met je christelijke waarden naar de beurs. Eens kijken hoe die lui daar beginnen te lachen.
    – responsibility , charity, compassion, humility, self-sacrefice, love, working for the common good, honouring the social obligations we have to one anathor.

    Ha, ha, ha,

Reacties zijn gesloten.