Rutte vertelt slechte grappen en liegt dat-ie barst

Onze puberpremier heeft eindelijk weer eens gesproken hoor.

Hij grapte zich wel eens voor te stellen wat er gebeurt als Nederland na de verkiezingen in handen zou vallen van de ”pessimisten, de socialisten en de weglopers”.

De ‘pessimisten’, wie zou hij daarmee bedoelen? Het is rechts dat de hele zaak met een calvinistisch zure bek kapot wil bezuinigen. Of bedoelt hij met pessimisten diegenen die níet schaterlachend met een stel racisten in een gedoogwrak willen stappen (diezelfde racisten zijn trouwens de weglopers waar hij het over heeft, een stel onverantwoordelijke haatgekken die door de premier echter als een volkomen normale partij met volkomen normale mensen werd beschouwd), die wél hun bek open durven te trekken als je gedoogpartner rabiaathaattaal jegens Oost-Europeanen of Turken uitslaat?

”Ik schrik dan zwetend wakker, omdat ik Emile Roemer in het Torentje zie zitten. Bij de voordeur hangt een pinautomaat. Een flappentap van de Staat die geleend geld uitspuugt.”

En kan verder iemand Rutte eens vertellen dat zijn ‘grappen’ (zou hij hier ook weer drie dagen op hebben staan oefenen voor de spiegel?) over leeglopende Sahara’s als je die door socialisten laat beheren en nu weer die van een geleend-geld-flappentap van de SP niet alleen van een dermate tenenkrommend puberaal niveau zijn dat ze alleen door VVD-ers met als gevolg van hun fantástisch succes schier dichtgeslibde kransslagaders en ernstige vormen van Korsakov gewaardeerd kunnen worden, maar dat hij daarbij bovendien een inmiddels volledig achterhaalde leugen staat te debiteren? Alleen kleuters die met hun vingers in hun oren en ogen dicht de laatste jaren heel hard LALALALALA hebben staan schreeuwen weten dit nog niet.

4 gedachten over “Rutte vertelt slechte grappen en liegt dat-ie barst”

 1. Wat levert onderstaand op op een VVD-congres? Ik kan me echt niet voorstellen dat congresgangers hier om moeten lachen, behalve dan Stef Blok. Misschien her en der een glimlachje met de tenen gekromd in de molière. Daar staat een gesjeesde MP die opnieuw MP wil worden. Je moet toch op zijn minst als VVD-lid bedenkingen hebben over het (morele) gehalte van je eigen leider. Uiteraard zijn de armopstekers uit de Tweede Kamer blij met zo’n leider want dan hoeven ze niet zo vaak de arm op te steken want er komt toch niks uit dat heerschap wat ook maar neigt naar enig zinnig initiatief. Ik heb echt te doen met de liberale VVD en ik heb medelijden met Nederland dat een een dergelijk deerniswekkend figuur als MP in de geschiedenisboeken komt.

  Hij grapte: zich wel eens voor te stellen wat er gebeurt als Nederland na de verkiezingen in handen zou vallen van de ‘pessimisten, de socialisten en de weglopers’. ‘Ik schrik dan zwetend wakker, omdat ik Emile Roemer in het Torentje zie zitten. Bij de voordeur hangt een pinautomaat. Een flappentap van de Staat die geleend geld uitspuugt. Ernaast hangt een Grote Rode Brievenbus. Uit die brievenbus klinkt een charmante stem die veel lijkt op Holle Bolle Gijs: ‘Geld hier, Geld hier. Dank u.”

  http://www.markruttealvastbedankt.nl

 2. Wanneer Korthals onderstaande verkondigt op het congres dan weet je dat de geliefde Mark bij de VVD de enige is die ze naar voren kunnen schuiven. Blijkbaar erg weinig mensen met inhoud en charisma bij de VVD op dit moment.

  “Wij hebben een lijsttrekker die met grote deskundigheid, dito betrokkenheid en met veel verve de zware last van het premierschap draagt, een lijsttrekker die niet alleen een sieraad is voor de VVD, maar ook voor het land. Dames en heren, de VVD prijst zich gelukkig met Mark Rutte als nummer één op onze lijst. Hij gaat ervoor zorgen en wij gaan hem daarbij helpen, dat de VVD de eerste partij blijft van het land’.

 3. Het viel me tevens op dat er weinig mensen (eigenlijk geen) aanwezig waren met een kleurtje.

  En dat is dan de dwarsdoorsnede van Nederland ? M.a.w. ondernemers van bijvoorbeeld Turkse komaf of een Surinaamse toko houdster hadden op dat congres niks te zoeken kennelijk. Wat je wel veel zag waren zelfingenomen superieure ubermenschen die met heel hard “Kuch!” werken hun schaapjes op het drogen hebben.

  Dit zijn een van de vele kenmerken dat de VVD niets met Nederland heeft.

  Ik zeg weg met de VVD overhead.

Reacties zijn gesloten.