Rutte gaat niet naar Straatsburg en MOE landen roepen op tot boycot Nederlandse producten

Rutte is gevraagd om naar Straatsburg te komen om zich nader te verklaren waarom hij geen afstand neemt van die discriminerende site van de PVV over het MOE-meldpunt. Maar Rutte kan niet komen, want heeft andere dingen te doen dan te verdedigen waarom hij vindt dat het oke is dat er groepen in Nederland gestigmatiseert worden door een boevenbende geleid door een xenofoob.

Ik ben toch zo benieuwd wanneer het CDA er nu eens genoeg van heeft en gewoon zegt, stik maar met je zooitje. Dat ze die giechelkont die totaal geen ruggengraat heeft en die vent met die cavia op zijn schreeuwhoofd zo zat worden, dat ze de stekker er uit trekken.

Of wanneer het het bedrijfsleven te gortig wordt en ze gaan leunen op de VVD en het CDA. Want als het geld gaat kosten, zullen er best wel maatregelen genomen gaan worden. Maar ja, Rutte zal op bezorgde geluiden over een boycot van Nederlandse producten ook wel zeggen:,, We moeten het niet groter maken dan het is.” Nee en dat hadden ze met jou ook moeten doen, lul!

6 gedachten over “Rutte gaat niet naar Straatsburg en MOE landen roepen op tot boycot Nederlandse producten”

 1. De enige manier om dit kabinet snel te laten vallen is de Rat een baan aanbieden die hij niet kan weigeren.
  Hij weet ook dat na deze kabinetsperiode zijn politieke loopbaan over is.

 2. Een agendaprobleem? In welke van de twee?

  De zelfbenoemde liberalen zijn bekrompen geesten zonder principes, idealen of doelen anders dan de macht uitsluitend om de macht

 3. Nu is de boot aan natuurlijk. Er staat op het WK schaatsen een Pool op de eerste plaats! Smelt het ijs, stel kamervragen! Nu pikken ze ook al onze sport af!

 4. Op dinsdag avond gaat Mark (lafbek) Rutte altijd eten bij zijn lieve moedertje. Helaas kan hij daarom niet naar Straatsburg komen.

 5. Anyway, het geeft precies aan hoe verrot Nederland aan het worden is. Met Rutte’s “je moet het niet groter maken dan het is” zegt hij eigenlijk:
  “We discrimineren en bashen Moslims al jaren in Nederland, zonder enig probleem. Waarom zou dit nu erger zijn nu het over Polen gaat”

Reacties zijn gesloten.