Rosenthal maakt wéér geen vrienden in de EU met opstelling over Israëlisch kolonistengeweld

Durf jij als Nederlander straks nog naar het buitenland? Ik doe net of ik een Engelse ben, zal daar gek zijn om te doen alsof ik een Nederlandse ben. Europa is de hele week al bezig met het wangedrag van Nederland en Nederland blijft niet luisteren. Ben bang dat het nog wat verder moet gaan dan nu, dat het in de portemonnee gevoeld moet gaan worden, dat dan dit domme gedoogwrakkabinet eindelijk door gaat krijgen hoe slecht het bezig is. Maar ja, als de grote internationals (die er nog zijn) wegtrekken en bedrijven geen orders meer krijgen vanuit de rest van Europa, dan is het wel erg laat. Met dank aan Rutte, Rosenthal en de rest.

Wat is er mis mee om te zeggen dat die Israëlische kolonisten zich misdragen? In mijn ogen niks en nog waar ook. Natuurlijk gilt Israël gelijk dat het rapport niet onpartijdig is, dat doen ze altijd. Maar als je er gewoon even met een Gezond Boeren Verstand naar kijkt, dat er steeds meer kolonisten komen die steeds meer bouwen op grondgebied wat niet aan hen is toebedeeld, dan ben je toch verkeerd bezig? Om dat geroofde land dan vervolgens met geweld te verdedigen tegen de rechtmatige eigenaren. Stoer hoor!

10 gedachten over “Rosenthal maakt wéér geen vrienden in de EU met opstelling over Israëlisch kolonistengeweld”

 1. Ik doe net of ik een Engelse ben, zal daar gek zijn om te doen alsof ik een Nederlandse ben.

  Toen een Amerikaans echtpaar mij op een van mijn tripjes naar de VS vroeg waar ik vandaan kwam en ik “Holland” zei, dachten ze dat ik Holland in Wisconsin bedoelde. Kennelijk kom ik er mee weg door in dat soort noodgevallen slechts één woord te hoeven jokken. :mrgreen:

 2. was ik jong dan zou ik de biezen pakken, vandaag nog
  weg van dit xenofobe teringzootje

 3. Waarschijnlijk moet Wim Kortenoeven Uri langdurig rimmen als beloning voor zijn Likoed buikspreekact. Goede vrienden kunnen elkaar kritisch bejegenen. De poppenkast van Circus Rosenthal is een voedingsbodem voor antisemitische sentimenten.

 4. `Wat is er mis mee om te zeggen dat die Israëlische kolonisten zich misdragen?’

  Psies, niks! En wat is er mis hardop te zeggen dat Israël een apartheidsheidspolitiek voert tegen Palestijnse goedwillenden; en een agressiepolitiek, gebaseerd op paranoia tegen nota bene Iràn!

  Die Rosenthal gedraagt zich loyaler aan dat Israël (moet dat onzalige woestijnland òns boeien?) dan aan ons eigen land. Straks moeten we op last van deze joods-gristelijke onderknuppel met zijn aardappelhoofd (mag zo gezegd worden toch?) plus de Tel Aviv-vazal en exkibboetsganger Wilders, nog allemaal doen alsof we als héél Nederland begeesterd zijn van de Zionistische spiritualiteit. 😥
  op straffe van als antisemitist uitgeleverd te worden aan onze `vrienden’ uit het `Heilige Land’.

 5. @5 Ja, dat was ook de enige die ik kende. Maar goed, om nu voor Amerikaan aangezien te worden ligt in de wereld buiten Amerika (en Israël waarschijnlijk) ook niet zo lekker.

 6. Doe eens net alsof je Deens bent of Duits ;). Engelsen hebben ook niet echt een hele goede reputatie als toerist ;).

 7. Lobby makes the world go around.. the world go around…

  oh nee wacht alleen in Nederland, Engeland and de VS 😉 is het zo erg. :).

 8. @2 weg kan altijd ook al ben je 65. Gewoon even rondkijken en rustig een beslissing nemen. Kijk eens naar Noorwegen zou ik zeggen :). Ok NL zit misschien niet in de “Noordelijke raad”(Nordic Council) maar als je uit Nederland komt word je als verre broer gezien bijna in de Noord Europese landen ;). Ook omdat je taal zo dichtbij ligt dat je binnen een half jaar gewoon Noors, Deens of Zweeds mee lult :).

  Mensen zijn gelijk een stuk vriendelijker dan in Nederland, het is meer alsof ie je in Friesland of Groningen komt maar dan veel grote kwa afstanden met meer bergen en heuveltjes en minder landbouwgrond (tenzij je in Denemarken komt dat is ongeveer net zo… Groningen/Friesland met heuveltjes eigenlijk). Maar mensen zijn gewoon letterlijk vriendelijker, helemaal vergeleken met zijige Limburgers en Brabanders. Aardige mensen woonden daar vroeger, maar sinds de Brabo regeert samen met de extreme versie van het Paapisme (Gezien ze hervormingsgezinde Bisschoppen er uit hebben gewerkt daar). Is het daar er niet op verbetert.

 9. @5 “Ongekende mogelijkheden”

  En zelfs een paar gekende mogelijkheden, want ze maken daar “Goodah”-kaas (geschreven als “G-O-U-D-A”) en die is dus “Made in Holland”.

  (Die Goodah smaakt overigens in niks naar NL kaas en is een gigantisch stuk duurder, maar ik heb al eens gezien hoe in Chicago / O’Hare de douanehondjes een jongeman uit de rij haalden die een enorm stuk NL kaas in zijn handbagage bleek te hebben. Toch maar niet doen dus.)

  “waar ik zelfs geweest ben”

  Ik zat meer hier in de buurt http://en.wikipedia.org/wiki/Aurora_illinois (daar woonde mijn vriendin namelijk)

  Hoewel, voor Amerikaanse begrippen zaten we dus practisch op elkaars lip. 😛

Reacties zijn gesloten.