Roemer ziet de hand van de PVV met leden in onrust Oranje

De partij van Gastarbeid en kapitaal kan zich weliswaar nog verschuilen achter wat men volgens de slechtste tradities “gewone mensen” zal noemen – maar Roemer staat niet alleen in zijn verdenking ten aanzien van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie. Hij is niet de eerste of enige die verdenkingen koestert over het vertienvoudigen van de bevolking van een vlekje, ook al moet men daar gewend zijn aan een veelvoud van pretmakers in het speelpark waar op kosten van de belastingbetaler de VVD-eigenaar nu vluchtelingen kan huisvesten. Subsidieliberalen die tenslotte ook een politiek doel nastreven:

De VVD heeft bewust veel asielzoekers naar het kleine dorpje Oranje gebracht om de vluchtelingendiscussie daar te laten ontsporen.

De SP bevestigt vrijdag uitspraken daarover van fractievoorzitter Emile Roemer in De Telegraaf.

Afgelopen week liep het in Oranje uit de hand toen bewoners in opstand kwamen tegen de vele asielzoekers die daar door staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Justitie) heen werden gestuurd.

Volgens Roemer kan het niet anders dan dat de VVD dit bewust heeft gedaan. “Dan hebben ze straks een reden om de strengere maatregelen te nemen die ze toch al wilden”, zegt Roemer. “Dat kan niet anders.”

Bron.

1 gedachte over “Roemer ziet de hand van de PVV met leden in onrust Oranje”

  1. Pingback: Halbe Zijlstra (VVD): ‘Zij kunnen best toe met een paar tientjes en een containerachtige woning’ | Krapuul

Reacties zijn gesloten.