Republikeinen gebruiken dekking van de nacht om Obamacare om zeep te helpen

mitchmcconneleditWat is dat toch, met rechts tuig en stiekem ’s nachts de rechtsstaat om zeep helpen?

Zagen we in Polen de regering van PiS proberen om door middel van nachtelijke zittingen omstreden wetswijzigingen door te voeren, nu is de VS aan de beurt.

Republikeinen in de Senaat hebben besloten de komst van de Gouden Regenkoning niet eens af te wachten, en zijn vannacht alvast voortvarend te werk gegaan om de ACA (Affordable Care Act, beter bekend als Obamacare) de nek om te draaien.

En niet alleen dat, ze proberen ook nog eens voor elkaar te krijgen dat de vervanger van de wet, een Republikeins misbaksel, geen bescherming biedt voor mensen met al bestaande kwalen.

Ooit kanker gehad? Fuck you.

Een kind met een ongeneeslijke hartkwaal? Je bent de lul.

Dat de vuile schoften dit er nu alvast doorheen drukken belooft weinig goeds voor de komende jaren. En dat de grote hoop voor de “gematigde” Democraten voor 2020, Corey Booker, heeft meegestemd met de GOP om een voorstel om in ieder geval de mogelijkheid te hebben om medicijnen die goedkoper verkrijgbaar zijn in Canada te kunnen importeren laat zien dat vanuit de hoek van de Democratische elite ook geen enkele menselijkheid verwacht hoeft te worden.

De mensen die bij de Amerikaanse verkiezingen het Republikeinse vakje hebben ingevuld zijn medeverantwoordelijk voor het lijden en de dood van duizenden.