Rechtse media ontzien rechtse politici niet

Voor de mensen die nog steeds van mening zijn dat alles een linkse hetze is en dat Links (als links en rechts al bestaat) alles doet om de PVV in diskrediet te brengen, lees dit.  De linkse media is eigenlijk nog te braaf als het gaat om de krapuliteiten aanpakken van het gedooggedrocht Rutte/Verhagen. Typerend  zijn wel de mooiboys van de Vara P en W met mediamaatje  Matthijs van Nieuwkerk.

Bij de onthullingen over de PVV-Kamerleden Lucassen, De Mos en Sharpe namen de ’rechtse’ media zelfs het voortouw. Een uitzending van ’Uitgesproken WNL’ zette de onderzoeksmolen in beweging met het verhaal over ’buurtterrorist’ Lucassen. WNL mag dan sympathie voor de rechtse zaak hebben, het verhaal deed de nieuwe centrum-rechtse regering van Rutte geen goed. ’PowNews’ en GeenStijl waren er als eerste bij om ook Sharpe aan het mediakruis te nagelen.

De vooraanstaande rol van met name ’PowNews’ in deze zaak laat zien dat rechtse media ’bevriende’ politici niet sparen en dat in dat opzicht televisie maken nog steeds business as usual is. Wel werkt PowNed met een andere stijl: PowNed is brutaler dan anderen. Maar hun houding ten opzichte van in diskrediet gebrachte politici is niet wezenlijk anders dan bij andere zendgemachtigden..

1 gedachte over “Rechtse media ontzien rechtse politici niet”

  1. Prutned is gewoon een puberomroep , leuk dat die Wilders nu pootje haken , maar dat komt hoofdzakelijk omdat de PvdA zich absoluut niet profileerd … Als je favoriete slachtoffer als een bang oud vrouwtje achter de gordijnen zit moet je wel een ander zoeken om te terroriseren

Reacties zijn gesloten.