Rechts heeft het moeilijk, ook in de VS

Als je denkt dat het hier in Nederland af en toe wat uit de hand loopt met anti-linkse haat van rabiaatrechtse gekken, dan moet je eens in de VS rondkijken.

Ik bevind mij daar momenteel, en men doet er aan politieke bumperstickers. Pro-, maar vooral ook anti-Obama.

Vandaag zag ik een pickup-truck die eenvoudigweg helemaal onder de anti-Obamabumperstickers was geplakt, met teksten als ‘No we can’t, stupid’, ‘Welfare is slavery’ en meer van dergelijke diepe inzichten.

De neiging om het raampje open te draaien, heel hard ‘how about that Obamacare?’ te roepen en dan plankgas te geven is wel groot, maar dat heb ik toch maar niet gedaan, aangezien het ten eerste doorgaans echt heul grote pickup-trucks zijn waarin dat soort types rijden, en ik mij ten tweede hier in een niet bijzonder snelle auto voortbeweeg. Plus dat je hier maar nooit weet of er iemand misschien een M16 op de achterbank heeft liggen natuurlijk.

Zoals mijn vriendin zei:  iemand met zoveel anti-Obamastickers wil gewoon niet dat er een neger president is.