Raymond de Roon wakkert antisemitisme aan

Raymond de Roon (ook PVV) blijkt volgens de normen van voormalig verzetsblad Trouw het sluimerende antisemitisme verder aan te wakkeren. Via zijn twitteraccount verspreidt hij een foto van sinaasappels met een Jodenster erop geplakt.

De stuitende verwijzing dat Joden niet meer zijn dan sinaasappels die uitgeperst kunnen worden is een klap in het gezicht van ieder die sinaasappels nuttigt en sinaasappelsap drinkt.

Het CIDI is bang dat door deze door Raymond de Roon wereldwijd verspreide haatcampagne tegen Joden en de staat Israël dagelijks bij het ontbijt een voedingsbodem vormt.

Ook het Nederlands voedingscentrum, die twee stuks fruit per dag promoot, is onaangenaam verrast door de suggestie van Raymon de Roon om sinaasappels te verbinden met het Joodse volk.

PVV-coryfee Raymond de Roon, getrouwd met een persoon uit één van de grootste sinaasappelproducerende landen van de wereld, maakt door het plakken van de gevreesde en verguisde jodenster op sinaasappels opeengestapeld in een Duits kwaliteitsproduct van eikenhout en aluminium een duidelijk verwijzing voor ieder die de geschiedenis kent van wat het Joodse volk overkomen is.

Raymond de Roon (PVV) wakkert antisemitisme aan

1 gedachte over “Raymond de Roon wakkert antisemitisme aan”

 1. Wanneer komt er een ‘ik neem aanstoot’ tweet van Neerland’s nationale huilbaby Lodewijkje huilie huilie Asscher die de plannetjes van Stuckart (de latere Wannseeconferentiedeelnemer) uit 1935 aan het afstoffen is?
  Of een ‘altijd scherp blijven’ tweet van dat miezerige CDA mannetje Ger Koopmans, collaborateur en steunpilaar van het eerste fascistische regime dat Nederland sinds 5 Mei 1945 heeft gehad?
  Of weer zo’n briljante tweet van die volstrekt gestoorde idioot Paternotte: ‘aangifte doen of negeren’.
  Nou, als je dán nog niet weet wat je moet doen hè.
  En een tweet van ‘rifapen’ rijsend racistje Bert Brussen?
  Of van de rest van die weerzinwekkende witte puntmutsen brigades waar bovengenoemden deel van uitmaken?

Reacties zijn gesloten.