De racistische hufteromroep van Jan Bennink…

28 oktober j.l., in de week na de verheffende vertoning op het Malieveld was dit evenzo verheffende vraaggesprekje met één of andere pief van het Regiment Infanterie Johan Willem Friso te zien bij de racistische hufteromroep van Jan Bennink.

Ik heb het even voor u uitgeschreven.

“- Wat zou een gemiddeld VN-bataljon met mevrouw Shepherd doen?

– Eh… dat laat ik je niet weten. Absoluut niet.

– Maar ‘t is niet geschikt voor de kleine kindertjes, waarschijnlijk?

– Nou, waarschijnlijk niet, maar zoals ik ‘r vandaag zag, nee, denk ik ook niet. Nee, die laten we echt links liggen.

-Je zou je hond er nog vanaf trekken?

-Eh… nou, als ik een hond zou hebben misschien wel maar daar laat ik me verder niet over uit.

– OK

– Moet je aan de hond vragen.”

Zie hier en met name vanaf 11.55 min: http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1375915

De hele uitzending is een voorbeeld van de racistische bagger waar in één of andere vorm avond aan avond mensen mee vergiftigd worden door die racistische hufteromroep van Jan Bennink.

En dat hebben dat hebben we allemaal te danken aan de ‘flinkerd’ die gisteren verklaarde Edward Snowden bij aankomst in Nederland te zullen uitleveren aan zijn doodsvijanden, Ronald Plasterk.

25 gedachten over “De racistische hufteromroep van Jan Bennink…”

 1. Ronald vergeet vaak wat hij eerder over bescherming van klokkenluiders gezegd heeft en verder is hij altijd in de waar met allerlei soorten “complottheorieen”.

  Allemaal “complottheorieen”. Waarom dan iemand afleveren over “comlpottheorieen” is ons gewoon een raadsel.

  En ja, de Fascisten van de Nederlandse Gouden Stijldageraad hebben een eigen omroep. Heil?

 2. Ach, ze besteedden uiteindelijk wel aandacht aan de Neo Nazi etterbakken die op de Piet Demo waren.

 3. “- Wat zou een gemiddeld VN-bataljon met mevrouw Shepherd doen?”
  “- Eh… dat laat ik je niet weten. Absoluut niet.”
  “- Maar ‘t is niet geschikt voor de kleine kindertjes, waarschijnlijk?”
  “-Je zou je hond er nog vanaf trekken?”

  “-Eh… nou, als ik een hond zou hebben misschien wel maar daar laat ik me verder niet over uit.

  – OK

  – Moet je aan de hond vragen.”

  Los van het sexistische & bestiale gehalte, is de ‘ok’ reactie zeker níet “ok” te noemen.

  Ik heb nog geen tijd gehad om het geheel te bekijken/ te beluisteren. Laat ik dat -uiteraard- even voorop stellen.

  Maar, zijn die vragen werkelijk zo gebracht?

  Mocht dat zo zijn, let wel, dan is het niet alleen een meer dan waardeloos te noemen interviewer, maar het geeft zekers te denken over deze “soldaat”.

  Mag ik bij deze Le Roi vriendelijk verzoeken om z’n input te geven over? Ja, dat mag ik.

  Mijn mond valt open van verbazing en verbijstering.

  _
  Ronald Plasterk (PVDA) zou, overigens, z’n moer nog aan de Yankee Doodles verkopen. Back to the drawingboard, ‘Ome Roon – de formidabele fantast’.

  The world needs you not as politician.

  @3, enkel om pageviews te genereren en dus inkomsten vanuit advertenties voor de ‘noodlijdende’ TelegraafMediaGroep. Laat je niet misleiden door het dogmatische ‘ze pakken iedereen aan’.
  Anti-PVV = Sjonnie Kwit. (ja, spelling)
  Pro-PVV = Marck ‘Pritt’ Burema.
  Die ‘van Rossem’ is de overdrachtelijke “wissel”. Annabel Nanninga doet het voor een snoepje in het fietsenhok.

  O.a. via Hollandse Hufters, mogelijk bekend, is de verdere informatie over de hierboven genoemde personen te vinden.

  Ps
  http://www.leodedeugd.com/DOSSIER/TELEGRAAF/T-tijdlijn.html
  Om (pupil) Dominique W. er ook maar even bij te halen.

 4. @3, Het zijn zelf nazis met exact dezelfde misdadige mentaliteit als de SA van vroeger: met sadistisch genoegen en zich onaantastbaar wanend naar zwakkeren trappend altijd de kant van de sterkste, de overheid, kiezend. Gore nazistische lafbekken zijn het die kliek van Bennink, Weesie en konijntje Castricum.

 5. Rechts en fatsoen. Laf jagersvolk is rechts. Las iets met jonge vosjes elders. Fatsoen NEE! Hufters JA!. Rechtsen laten keer op keer zien het slechte in de mens te laten zegenvieren. En de feiten daaromtrent zijn ieder dag in het nieuws.

 6. Ik geniet van Geen Stijl. Geestig geschreven en lachen op z’n tijd. Pownews vind ik persoonlijk wat minder, maar ook zij hebben leuke items.
  Een hele avond VPRO trek ik ook niet. Kwaliteitsprogramma’s, jazeker, maar soms ook dodelijk saai.
  Ik kan me het Vogelaar-interview nog goed herinneren. Niemand heeft haar daarna nog serieus genomen. Da’s tóch knappe journalistiek.
  ik snap niet dat jullie daar zo opgefokt over doen. Zo’n Leon, die is totaal de weg kwijt. Wat is er in je leven gebeurd dat je zo’n onbezonnen woede in je hebt verzameld ?

 7. Dat Powned geen fijne omroep is is duidelijk. Maar ik heb de NOS niet gezien of gehoord over het aanbieden van de handtekeningen aan de PVV of de Neo Nazi aanwezigheid op die demonstratie.

 8. @7 ik zie ongeoorloofd gebruik van het woord “jullie” zie de huisregels. Hou daar onmiddellijk mee op.

 9. En wat zag ik gisteravond nog even? Jan Bennink, van de racistische hufteromroep POWNed wordt – geheel in lijn met wat je van (racistische) hufters kan verwachten – persoonlijk in plaats van inhoudelijk in te gaan op kritiek jegens hem en zijn racistische hufteromroep POWNed. Huilie huilie boehoee boehoee….
  Wat een in en in trieste sukkel die Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed.
  Men zou overigens bijna als fatsoenlijk mens even aangifte gaan doen tegen een aantal politici wegens het faciliteren van racistische hufteromroepen als POWNed en rifapenblogs als TPonl….

 10. @7 Quote : “Ik kan me het Vogelaar-interview nog goed herinneren. Niemand heeft haar daarna nog serieus genomen. Da’s tóch knappe journalistiek”

  Knappe journalistiek is niet gebaseerd op het politiek vernietigen van een persoon maar op het BRENGEN en niet het CREEËREN van nieuws . Vogelaar was een van de weinige bestuurders met nog iets van een visie .. Natuurlijk moest die vanuit rechts bestraft en vernietigd worden .. De wijken waar zij mee werkte en waar de aanpak meer succes had dan de rechtse kerk wenst toe te geven zijn natuurlijk wat allochtoner dan wit Vinex-stan .. Een doodzonde als je voor die mensen wat doet in het land waar de geest van Fortuyn nog steeds rondwaard en de gifmenger Wilders zijn gif verspreid ..

 11. @11, Glashelder!

  Alles, werkelijk alles in Nederland draait nu rond de vraagstuk of je autochtoon ben of allochtoon.

  Tot welke kaste behoor je in Nederland.

  Het hele maatschappelijk leven is door het gif van Wilders,Bolkestein, PVV,VVD doordrenkt en de rest doet werkelijk niet toe.

 12. @11, Heel goed gezegd. Wat die hufters met mevrouw Vogelaar en ook later bv. met Cohen alsook talloze anderen hebben geflikt heeft niets met journalistiek te maken: het getuigt van dezelfde mentaliteit als die van de SA van weleer.
  Lekker trappen naar mensen die zich niet goed kunnen verdedigen en dat uitsluitend ter vermaak van het chips vretende en bier zuipende ‘Nederland is geen Negerland’ roepende PVV-stemmende rapalje…

 13. Trouwens, zou die zieligerd van een Bennink van de racistische hufteromroep POWNed dat evenzo zielige Pinterest-muurtje nog hebben? Wel handig als er straks mensen van huis gehaald gaan worden onder een Führer Wilders….

 14. @13 Vogelaar kreeg alle mogelijkheden om haar verhaal te doen, maar ze bleef zwijgen. Niet de journalisten van POWned hebben haar loopbaan beëindigd, dat heeft ze helemaal zelf gedaan en daar is ze zelf verantwoordelijk voor.
  Ze werd door niemand meer serieus genomen en toen heeft Wouter Bos uiteindelijk, in het kader van damage control, dit warhoofd uit haar lijden verlost.

 15. @15
  Hoe noem jij dat onbeschofte tuig van Powned? Journalisten? Schorem is het! Als jij dat “leuk” vindt is er iets gruwelijk misgegaan in jouw opvoeding!

 16. @ Liera je bent het beantwoorden niet meer waard. Jij! bent de weg kwijt.

  Rechtsen zijn ziek. Racisme, haat, geweld leugens dat is hun stijl. Waar is het nieuws omtrent Wiegel bijvoorbeeld gebleven. 7.000.000 fraude…..

  Een Erik die hier zijn haat voor negers neerplempten

  JSF over de ruggen van de echt werkenden in dit land.

  Een Dogen die placht fatsoen te kennen terwijl hij zich drukker maakt over actie tegen zwarte piet maar het echte probleem van racisme door bijvoorbeeld een Erik niet veroordeeld en dus gedoogd.

  Een Teeven die doodzieke kinderen uitzet terwijl hij de hitlergroeters ongemoeid laat.

  Een Weekers.

  Een Schippers

  Een Blok

  Een Rutte

  Een Wilders

  etc,,,,

  Dus genoeg stof om rechts te hekelenen.

 17. Veroordeelt en gedoogt, Leon. Stam +t

  Wat is er misgegaan in je leven ? Je hebt zo’n onbedwingbare woede in je. Komt ergens vandaan.

 18. @18, Ja…en ‘meneer’ Bennink mag ik geen nazi meer noemen want hij is het zooooooooooooooooooooo zat. Hij moest eens weten hoe zat fatsoenlijke mensen hem en zijn (mede)internetbullies zijn. Oh ja, het verband dat ie expliciet legde tussen mij wel even een lesje leren en zijn kick-boxen: lachwekkend.
  Maar ik blijf bij wat ik gezegd over hem. Zou niet best zijn zeg, als dat soort geteisem je aardig zou vinden.

 19. @22, Misschien moet ik maar eens wat uitgebreider over dat ‘heerschap’, zijn intimidatie, huilie huilie en gebully schrijven.
  Kijken of ie dan nog iets met kickboxen en aangifte eruit durft te braken.
  Werkelijk onvoorstelbaar dat dergelijk schorem meent de moraal te kunnen bepalen in dit land.

 20. mischien moet ik ook maar eens gaan tweeteren . schijn de kans te missen om veel rechts tuig op te fokken ….

Reacties zijn gesloten.