Racisten van racisme beschuldigen is smaad volgens Wilders’ vriendjes van Front National

Enige dagen geleden rapporteerden wij over een lid van het Front National, dat de zwarte Minister van Justitie Taubira, afkomstig uit het Zuid-Amerikaanse Frans-Guyana, vergeleek met een aap, die maar liever in een boom moest hangen dan op het ministerie zitten.

Nu heeft het Front National het betreffende lid weliswaar geschorst, maar de bewering van Taubira dat “het een verwerpelijk gedachtegoed is, waarbij zwarten de bomen in moeten, Arabieren de zee in, homo’s de Seine in en Joden in de oven” bewoog hen wel degelijk tot een procedure tegen haar wegens smaad. Het Front National bestaat namelijk uit uiterst fatsoenlijke racisten die niet geassocieerd wensen te worden met het verdelgen van rassen die door racisten als inferieur worden beschouwd.

Zwarten met apen vergelijken moet dus wel degelijk kunnen, zo niet krijg je een smaadproces aan je broek. Vrijheid van meningsuiting, Theo van Gogh, Zwarte Pieten, rot op naar je eigen (rif)apenland.

Mensen, accepteer het nu maar: Zwarte pieten en negerapen zijn het nieuwe politiek correct gedachtengoed. Dit is volstrekt normaal volgens op zijn minst 50% van onze politici en eenieder die hiertegen protesteert is een (oudestijl-) politiek-correcte linkse haatextremist.

6 gedachten over “Racisten van racisme beschuldigen is smaad volgens Wilders’ vriendjes van Front National”

 1. Nu dat Wilders Le pen in onze Parlement uitgenodigd heeft, is de vraag welke sociaal bewogen Parlementariër zou als antwoord Minister Taubira of bijvoorbeeld Jean-Luc Melenchon uitnodigen zodat we deze racistische vraagstukken van verschillende invalshoeken goed doorgelicht krijgen?

  Er zijn voldoende mensen (in tegenstelling tot onze TK) in de Franse Parlement aanwezig die voor tegengeluid aan Le Pen kunnen dienen.

  De vraag is echter – zijn er überhaupt welwillende mensen in onze TK gebleven, of doet het kwaad alleen zegevieren?

 2. Echt ongelovelijk.

  Net zo dom als die Bosma die de blanke boer als slachtoffer ziet in Zuid Afrika. Het land van de Held Mandela.

  Zelf eeuwenlang EEUWEN horen jullie me RECHTS TUIG! de oorspronkelijke bewoners uitmoorden, verkrachten etc….. En nu zijn de blanken het slachtoffer ?…. STERF!

  Dit doen Rednecks in Amerika ook. 150.000.000 natives uitmoorden en dan het enkel hebben over een gebeurtenisje waarbij een dorpje met een paar van die eerste settlers werden vermoord door diezelfde Natives.

  Of continue de moord op Fortuyn maar vergeten hoeveel mensen rechts heeft vermoord of laten ombrengen tijdens WWII. En via Kunduz laat rechts ook nog meer slachtoffers vallen ook onder onze eigen jongens en meisjes.

  NOOIT EEN SPIEGEL VOORHOUDEN DAT RECHTSE TUIG!.

 3. Of nog zo eentje uit Rechtse HOEK..

  Himmler had het te doen met zijn beulen die het vuile werkm moesten opknappen. Het gaf stress en het was vermoeiend werk of iets dergelijks. De beulen waren dus het slachtoffer.

  Typisch rechts krom denken.

  Binnenkort komt er vanuit der Fuhrer bunker een persbericht van Stormbahnfuhrer Bosma dat de slavenhandelaren ons land hebben opgebouwd en daarom maar een standbeeld verdienen op elke hoek van de straat. Ze hadden verantwoordelijk en stressgevoelig werk. Hun Zweeparm zou waarschijnelijk hebben geleden aan wat wij nu tennisarm noemen. Zielig Zielig Zielig.

  Het zou me niet eens verbazen als die PVV top er ongeveer zo over denkt.

 4. En nog eentje.

  De kogel komt van links.

  Nee jah tuurlijk….

  Daarom zitten er op schietverenigingen ook altijd van die boomknuffelende greenpeace figuren.

  Of is die hele wapenlobby in America die gewoon schijt op de slachtoffers tijdens schoolshootings ook bevolkt door Hippies en Provo’s. Of is de JSF VVD lobby ook een linkse hobby.

  Rechtsen hebben vaker een fascinaties voor wapens en het gebruik ervan.

  Je ziet aan al die feiten hier dat er iets fundamenteel fout zit aan die lui ter rechter zijde.

  Waarom zouden mensen van elders hier hun geluk komen zoeken net als ieder ander mens ? Wij hebben natuurlijk helemaal niet meegewerkt aan de oorzaak daarvan he ??? 400 jaar VOC en 2 wereldoorlogen. REchts zaait ellende en de rest moet het maar oogsten. Thx Klootzakken!

Reacties zijn gesloten.