Rabbijn Lody van de Kamp: de tolerantie in Nederland is over

Daar heeft deze rabbijn helemaal gelijk in. Niks tolerantie meer ten opzichte van alles wat anders is. Wat anders is, is een bedreiging, is gevaarlijk, het kan niet meer als een waardevolle aanvulling voor Nederland gezien worden. Mensen zijn zo verblind door het haatprediken dat ze zich weer achter hun eigen kleine gelijk hebben verschanst en niet meer open staan voor andere invloeden.

Dat deze rabbijn zegt dat zij als groep zo lekker makkelijk te pakken zijn, is helemaal waar. Lekker identificeerbaar en ook nog quantificeerbaar. Maar de grote moordende bio-industrie wordt nog steeds met rust gelaten. Daar hoor je de PvdD en Dion Graus (waar is die eigenlijk gebleven?) niet over. Nee, we pakken de moslims en dat daar dan de joden onder moeten lijden, tja pech, hadden ze niet ook maar een rituele slacht moeten hebben.

Maar met het afschaffen van de rituele slacht en een dierenpolitie komt het helemaal goed voor die miljoenen bio-industrie dieren die jaarlijks moeten lijden omdat wij mensen zo nodig vlees moeten eten en eitjes willen eten. Eet vooral smakelijk straks.

3 gedachten over “Rabbijn Lody van de Kamp: de tolerantie in Nederland is over”

  1. Reactie van de WIlderianen is al te voorspellen “Pfft… zelfhatende kut jood”. of iets in die strekking. Moet wel binnen 140 tekens passen natuurlijk.

  2. Ja dit is ook verschrikkelijk en slaat helemaal nergens op. Puur selectieve wetgeving om gelovigen te pakken, maar dat is normaal in dit land. Zo was de leeftijd om seks te hebben ooit bepaald op 12 jaar maar dat is puur om ons, katholieken, te dwarsbomen omhoog geschroefd naar 16 jaar. Kutland!

  3. Misschien hadden we zo slim moeten zijn om in de bijbel, thora en koran te zetten dat kinderen misbruiken moet van de heer, dan was het nu gewoon wet geweest. Maar ja, wijsheid achteraf enzo. Jammer.
    Veel geil succes nog met dat onverdoofd de keel doorsnijden, gaat vast wel lukken.

Reacties zijn gesloten.