PVV-mentaliteit op Schiphol

Ja, ze zijn dan voorlopig wel opgehoepeld uit de regeringsmacht, op Schiphol regeert de PVV-mentaliteit nog volop:

Een concert van de Turkse zanger Arif Sag is afgelopen weekend niet doorgegaan wegens het strenge toelatingsbeleid voor niet-EU-burgers in Nederland. Sag werd op Schiphol zo lang ondervraagd en hij moest zo lang wachten, dat hij Nederland niet meer in wilde en het eerste vliegtuig terug naar Istanbul nam.

Vooral zo doorgaan, Nederland, blijf vooral andere landen schofferen als export- en doorvoerland, dan komen we wel uit die crisis. Nog even afgezien van de nog belangrijkere blamage die het is  in menselijk opzicht.

 

 

9 gedachten over “PVV-mentaliteit op Schiphol”

 1. Dit is het politieke probleem van Nederland: nog Rutte, nog Verhagen hebben nu offiicieel afstand genomen van de ultra-rechtse politiek die ze voor 1,5 jaar gevoerd hebben.

  Nog hebben (onze grote democraten) van de partijen die nu met deze regering samenwerken, bij voorbaat geëist dat voor een akkoord men zou officieel afstand moeten nemen van de Xenofobe en Racistische politiek die afgelopen jaren gevoerd is.

  Het is een schande!

 2. En dit is dus een Alewitische zanger , dezelfde Alewiten die zo handig zijn als voorbeeld van een “liberale Islam “waar alle moslims aan moeten voldoen .. volgens de Liberale Dwingelanden .. Een van mijn favoriete zangers trouwens …. Als iemand die word uitgenodigd om in het kader van 400 jaar Turks/Nederlandse vriendschap al zo word behandeld , iemand die in het concertgebouw komt spelen .. kan je je voorstellen hoe slecht “gewone ” Turken behandeld worden … Hier een lied Umut “Hoop” heet , in de Hoop dat de boel snel weer veranderd zodat dit soort dingen niet meer voorkomen … http://youtu.be/SJrjvTaRjAw

 3. #1 juist! ze hebben het geïmplementeerd en er hun handen vanaf getrokken.

  (niet juist nexus: het is ‘noch Rutte, noch Verhagen…noch hebben (onze grote democraten)…)

 4. PVV-mentaliteit…geweldig!

  Een milde definitie van de complexe onderbuik, in/ binnen al haar facetten. 😀

  Balen voor die Turk, maar dan had hij maar een vak moeten leren om (zwart) bij te werken.

Reacties zijn gesloten.