PVV zorgt weer eens voor chaos in Tweede Kamer

De benoeming van de voorzitters van de vaste kamercommissies staat even stil. Waarom? Omdat de PVV twee voorzitters zou leveren, maar dat levert weer de nodige problemen op. Verliest Geert de greep op de groep? De greep op de werkelijkheid is hij al lang kwijt, dus dit kan ook zo maar. Maar dat dat betekent dat u en ik daar de dupe van zijn omdat de vast kamercommissie’s hun werk niet kunnen doen omdat de PVV een zooitje is, nou daar ben ik op tegen! Laten ze aan het werk gaan, ze worden er tenslotte voor betaald van onze belastingcenten!

4 gedachten over “PVV zorgt weer eens voor chaos in Tweede Kamer”

  1. Een PVVr als voorzitter op Immigratie en Asiel , net zo iets als Mengele op Volksgezondheid 😥 😥 😥

  2. Ik begin op redelijke termijn een spetterend einde van de PVV te vermoeden (wishfull thinking?). Zo’n bende straattuig bij elkaar houden is natuurlijk ook ondoenlijk.

  3. GJ_ Schreef:

    Ik begin op redelijke termijn een spetterend einde van de PVV te vermoeden (wishfull thinking?). Zo’n bende straattuig bij elkaar houden is natuurlijk ook ondoenlijk.

    Denk het niet , Geert levert geen voorzitters omdat men daar nog een beetje onafhankelijk voor moet kunnen denken en deze Marionettenspeler wil de touwtjes strak in handen …

Reacties zijn gesloten.