PVV zaait angst en argwaan

Als je daar nog over twijfelt, lees dit stuk dan maar eens. Het is toch te zot voor woorden dat deze mensen zo maar van alles beweren zonder enige grond en van alles aan elkaar verzinnen om mensen bang te maken. Waarom? Alleen maar omdat het een stelletje xenofoben zijn, dat is waarom. Graag zouden ze Nederland in Xenofobenland omdopen, maar ik weiger daar aan mee te doen!

2 gedachten over “PVV zaait angst en argwaan”

  1. Jaja, Taqqiya….ik zie het probleem eigenlijk niet zo. Alsof die pvv’ers altijd de waarheid vertellen (niet dus). Bovendien, wij kennen toch ook taqqiya? Alleen heet het dan een leugentje om bestwil.

  2. Taqkkia. Middeleeuwse truc om vijandbeelden bij het volk in te prenten. Zo werden 7 eeuwen geleden Tempeliers vervolgd omdat ze Baphomet zouden aanbidden, een afgod met een geitenkop die door de Inquisitie zelf is verzonnen. En heksen zouden geen pijn voelen vanwege de duivel die hen met koud zaad had getracteerd.

    Als straks de PVV bralt dat Musulmannen geheime riten plegen en op straat er onderling een stiekeme gebarentaal op na houden, geloven Henk & Ingrid dat ook. Onze beschaving verdwijnt dankzij Wilders dagelijks verder in het putje.

Reacties zijn gesloten.