PVV wil misdadigers aan virtuele schandpaal nagelen – omroep Flevoland

Terug naar de middeleeuwen met PVV-Almere!

Of het plan juridisch haalbaar is, heeft de partij nog niet uitgezocht.

De Bond van Wetsovertreders (BWO) gaat een klacht over het plan indienen bij het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP). Volgens de bond mogen gegevens en foto’s niet zomaar op een site neergezet worden. … (Lees verder bij de bron van dit artikel)

8 gedachten over “PVV wil misdadigers aan virtuele schandpaal nagelen – omroep Flevoland”

 1. Een beetje a la dat zieke Pinterest-dingetje van die pathologische geweldsverheerlijker en Überhufter des landes Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed?
  Zou ie trouwens al de moed en het fatsoen gevonden hebben excuus aan die Russische winkelier aan te bieden?

 2. Trouwens,hey Jan Bennink! (citaat) PUSHOND, TYFUSLUL,NAZI-TEEF (einde citaat), ik dacht dat ik nog post zou krijgen van justitie?

 3. @edward: Nee nee, daar heb je dat hardnekkige misverstand weer – jij hebt duidelijk teveel Lucky Luke-albums verorberd. Het is òf aan de schandpaal nagelen òf met pek en veren insmeren. En niet allebei tegelijk, want dan herken je de persoon in kwestie niet meer*. Dan was het ook niet het CBP geweest dat aan de bel getrokken had (maar eerder Amnesty of zo).
  (* zie evt.: http://www.trouw.nl/tr/nl/4324/Nieuws/archief/article/detail/1731774/2005/04/27/Mensen-met-pek-en-veren-insmeren-en-vervolgens-aan-de-schandpaal-nagelen.dhtml)

 4. Als de PVV toch absoluut wenst te ” nagelen ” weet ik nog wel een of meerdere criminelen welke daar perfect voor in aanmerking komen!

  Oud-ABN Amro-bestuurder Rijkman Groenink en andere topbankiers hebben de afgelopen jaren miljoenen van de Belastingdienst teruggekregen, dankzij hun investeringen in duurzame energie. Dat schrijft de Volkskrant op basis van eigen onderzoek. Via een ingewikkelde fiscale constructie, heeft Groenink miljoenen verdiend.

  De Volkskrant schrijft:

  “Het was niet bekend dat De Ambtenaar (de bijna 200 meter hoge windturbine bij Medemblik, red) via een ingewikkelde fiscale constructie als beleggingsobject was verkocht aan een groep van 21 bankiers en financieel specialisten. Zij hoeven daardoor minder inkomstenbelasting te betalen. Naar schatting de helft van de totale opbrengst van de enorme windmolen bij Medemblik bestaat uit subsidies en belastingvoordelen voor de eigenaren.”

  Niet alleen bij Medemblik is een dergelijke fiscale constructie opgezet. Ook elders in Nederland genieten vermogende particulieren van het belastingvoordeel. Naast windmolens, betreft het ook bijvoorbeeld mestverwerkingsinstallaties.

  Rijkman Groenink laat in een reactie weten ‘zeer veel duurzame projecten’ op deze wijze te hebben gefinancierd. Enerzijds omdat hij gelooft in het verduurzamen van de energieproductie, maar: ‘daarnaast zijn er financiële redenen’. Groenink bezit 15 procent van De Ambtenaar, ABN Amro bestuursadviseur Frans van Lanschot bezit 8 procent, het hoofd grondstoffen van de Rabobank 5 procent en twee oud-topmannen van private equity-bedrijf NPM Capital bezitten samen 9 procent.

  Kleine kanttekening, ik denk dat de PVV zich in een grandioos stilzwijgen zal hullen want zij zijn net zo crimineel.

 5. @Links, de bankenwereld is een elite structuur met bevoegdheden om officieel constructies met oog op oplichten en wegsluisden van Belastinggeld voor prominente elite te bewerkstelligen.

  Nooit zal een Nederlandse politicus vragen gaan stellen over de werkwijze van deze plutocratie.

 6. In dezelfde tijd heeft VVD de PVV in het leven geroepen om het “gepeupel” wat vermaak met allochtonen en buitenlanders aan te bieden.

  PVV heeft het signaal gekregen om tegen alle mogelijke wetten in te gaan omdat ze per slot van rekening allen in het voordeel van de gewone burger zijn. Daar heeft de Elite geen baat bij.

  De Elite hoeft sowieso aan geen regel te houden omdat daar zijn de doofpotten voor in het leven geroepen.

 7. Dat klopt @Joke, maar we zorgen ervoor dat zijn/haar gezicht wel duidelijk herkenbaar is met behulp van grote videoschermen en een Hollandse hoempapa band om extra aandacht te trekken.

Reacties zijn gesloten.